’wild mauritius’

SLOW LIFE IN RODRIGUES, MET HUURAUTO

 Als u dacht dat op Mauritius het leven langzaam zijn gang gaat dan moet u naar Rodrigues. Hier geldt geen kloktijd meer. Het hele eilandje ademt natuur en langzaamheid, maar wel met lekker eten en een goed bed in het mooie Tekoma. Een ervaring om over te vertellen.

Dag 1:
Assistentie op de luchthaven en vluchtje naar Rodrigues. Verwelkoming en transfer naar het mooie Tekoma met haar ruime kamers. Geniet van de lokale keuken, het prachtige oceaanzicht en het trage leven.

Dag 2: Het langzame leven
Na uw heerlijk rustig ontbijt wordt u huurwagen geleverd waarmee u naar eigen gevoel het eiland kan verkennen, het trage leven, de verborgen baaien en kleine strandjes (B).

Dag 3: Naar de hoofdstad
Na het ontbijt naar de schildpadden in het Leguat reservaat, de grotten en de botanische tuin van Jardin des Cinq Sens. Of wandel nog verder naar het natuurreservaat

van Grand Montagne. Keer terug via “de hoofdstad” Port Naturin voor wat kleine souvenirtjes. Misschien is er nog tijd voor een spa-behandeling. 

Dag 4: Verlenging of retourvlucht
Na het ontbijt nog even naar de lieflijke baai Trou d’Argent vlakbij of met een fietsje van het hotel op verkenning. Laat uw auto aan het hotel. Een tijdig transfertje naar de luchthaven is voorzien (B). 

 

TEKOMA * * * * / *

natuur | eco | charme

LIGGING
Charmant hotelletje met 15 comfortabele kamers, mooi gelegen aan een zandstrandje en met aandacht voor ecologie. Op een half uurtje van de luchthaven.

ACCOMODATIE (15)
Alle kamers van 65 m² omvatten kingsize bed, badkamer met douche, airco, internet, wifi en zicht op de tuinen of de zee.

FACILITEITEN
Zwembad met ligstoelen. Duiken, kitesurfen en vissen in de omgeving (niet in juli en augustus). Wellnesscentrum en spa. Gezellig restaurant met internationale gerechten, beachbar.

_______________________________________

Circuit Wild Mauritius
Prijs: € 1.473 p.p inclusief vluchtjes van Mauritius naar en van Rodrigues, 3 overnachtingen in hlaf pension, transport en huurauto als omschreven