zornitza family estate

wine & dine | authentiek | golf

 

LIGGING:
Gebouwd uit de zware stenen en de dromen van een lokale familie van estheten verliefd op hun thuisland, is dit lid van Relais & Chateaux gelegen in een wereld van wijngaarden, panorama’s, natuursteen, houten balken en perfecte harmonie. Gastvrijheid is hier een ware filosofie en wordt gecombineerd met hoogwaardige gastronomie, een eigen eco-farm, een eigen wijngaard en een diepgeworteld respect voor de lokale traditie. Op ca. 2u05 van de luchthaven van Thessaloniki, of op ca. 2u35 van de luchthaven van Sofia.


ACCOMMODATIE:
Juniorsuite (50m²): Ruime kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met grote inloopdouche. Televisie, airco, wifi, telefoon, safe, koffie- en theefaciliteiten. Ruim terras met zicht over de groene omgeving.

Villa (60m²): Gelijke faciliteiten, geschakelde villakamer met vergrote buitenruimte, gelegen in de bijgebouwen in de tuinen.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN:
Mooi verwarmd seizoensgebonden overloopzwembad, tweede verwarmd binnenzwembad. 6-hole golfbaan meteen aan het hotel, ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Zoma Spa met fitness, stoombad, mineraal zwembad, sauna, jet pool, verschillende kuren en massages. Twee restaurants waaronder het indrukwekkende ‘aEstivum’ met gastronomische keuken. Eigen wijnmakerij, indrukwekkende kelderselectie en mogelijkheden tot proeverijen.

Zornitza Family Estate

Thessaloniki (SKG) Airport

Sofia (SOF) Airport