expo dubai

‘Embark on a journey of a lifetime to build a better tomorrow’, onder dat motto lanceert Dubai zijn expo! Uitstel vormt echter geen afstel, een klein jaar na datum zullen de deuren van de wereld zich voor de allereerste keer openen in het Midden Oosten. Ontdek hoe u deel kan uitmaken van één van de grootste spektakels ter wereld en hoe u deel kan uitmaken van de geschiedenis.

Odysseus neemt je op sleeptouw!
Maak kennis met de verschillende mogelijkheden om de expo te bezoeken! We verdeelden de bezoeken in drie grote thema’s met telkens enkele subcategorieën. Elk thema heeft een eigen karakter, uiteenlopende mogelijkheden en voorbeeldbezoeken. Dit zijn de grote thema’s.
1. ‘Visitor Based’ bundelt de highlights in ‘Expo Essentials’, ‘Expo Families’ en ‘Expo Couples
2. ‘Interest Based’ werd onderverdeeld in ‘Architecture & Design’ en ‘Foodies
3.      ‘Business Based’ bundelt het zakelijke aspect met ‘Mobility Journey’, ‘Energy Journey’ en ‘Techies & Innovators’.

De hele wereld op één plek!
Met maar liefst 192 landenpaviljoenen belooft de expo schitterende verhalen uit alle hoeken van de wereld. De individuele paviljoenen etaleren de enorme rijkdom en culturele geschiedenis van de mensheid in al haar diversiteit.

Bouw mee aan een betere toekomst!
Maak deel uit van deze wereldwijde samenkomst en ervaar de authentieke gastvrijheid van de Emiraten. Onder het thema ‘Connecting Minds, Creating the Future’ werken alle landen samen rond één thema: duurzaamheid. Maak kennis met innoverende ideeën, leer van grootste denkers  en werk mee aan een duurzame toekomst vol gloednieuwe ideeën en technologische revoluties.

Een expo voor iedereen!
Deze Wereldtentoonstelling belooft een baanbrekende editie te worden vol unieke ervaringen, relevant voor iedereen! De verschillende paviljoenen openen hun deuren voor groot en klein, families, zakenmensen en studenten, voor foodies of thrill seakers, kunstkenners en techneuten.

Een Expo voor de geschiedenisboeken
Al sinds 1851 inspireren wereldtentoonstellingen mensen van over de hele wereld door hun ongelooflijke ideeën en innovaties. Van televisie tot hypermoderne machinerie, elke expo creëerde een historische erfenis met zijn unieke showcase aan nieuwste ontwikkelingen, een viering van de menselijke uitmuntendheid. Maak deel uit van de geschiedenis en neem deel aan “Expo 2021”.

Odysseus zorgt niet alleen voor onberispelijke assistentie, luxe transfers en de fijnste accommodatie. Ook gereserveerde entreetickets voor de expo liggen bij aankomst te wachten.

1-DAY TICKET: General Admission
Volwassene: €34
Jeugd (6-17 jaar): Gratis
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

MONTHLY PASS: 30 dagen ticket
Volwassene: €59
Jeugd (6-17 jaar): Gratis
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

6 MONTH PASS: Premium Experience 
Volwassene: €536
Jeugd (6-17 jaar): €268
Kind (0-5 jaar): Gratis
Senior (65+): Gratis 

ontdek de expo op basis van uw interesses