amanera

luxe | exclusief | golf

 

LIGGING
Omringd door jungle, genesteld aan de voorzijde van de Atlantische oceaan, geniet dit wereldklasse hotel van een panoramische klif aan de ongerepte noordkust van het eiland. Gelegen boven het beroemde gouden zand van Playa Grande, staat het bekend om zijn authentieke back-to-ease ervaring, doordrenkt met de kruiding, smaken en couleur locale van het Dominicaanse leven. Op ca. 1u45 van de luchthaven van Puerto Plata, of op ca. 4u30 van de luchthaven van Punta Cana.  


ACCOMMODATIE

Casita (77m²): Indrukwekkende casita met kingsize bed, badkamer met bad en regendouche. Wifi, soundsysteem, airco, safe, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Indrukwekkend groot terras met relaxhoek, zonnebedden en hoog privacy gehalte.

Pool Casita (77m²): Gelijke indeling en faciliteiten, afgewerkt met privé plonszwembad.

Andere kamertypes en villa’s (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Mooi zwembad met meerdere zonneterrassen, verschillende rusthoekjes verspreid door de tuinen. Watersportcentrum met surfen, kajakken en snorkelen. Tennisterrein, fietsverhuur en 18-holes Robert Trent Jones golfbaan meteen aan het hotel. Verschillende seizoensgebonden culturele & natuurexcursies in de omgeving. Mooie spa met fitness, verschillende kuren en massages. Twee uitstekende restaurants met sterke duurzaamheidsfocus.

Amanera

Puerto Plata (POP) Airport

Punta Cana (PUJ) Airport