amanjena

exclusief | charme | villa’s


LIGGING
Het paleisachtige Amanjena ligt net buiten de legendarische rode stad en werd geïnspireerd door de klassieke schoonheid van Marrakesh en de 12e eeuwse Menara-tuinen. Te midden van schaduwrijke binnenplaatsen, tussen de met bloemblaadjes bezaaide fonteinen, liggen de vrijstaande paviljoenen waar de kamers in ondergebracht zijn, elk met eigen tuin, vele met privézwembad. Kortom, een elegant en exclusief adres van absolute wereldklasse. Op ca. 20 minuten van de luchthaven van Marrakesh.


ACCOMMODATIE

Pavilion (175m²): Prachtige ruime kamer met kingsize of twin beds. Badkamer met bad en aparte douche. Woonruimte met open haard, flatscreen-tv, gratis wifi, minibar, safe, telefoon en tuintje.

Pool Pavilion (220m²): Gelijke indeling en faciliteiten, groter terras met verwarmd privézwembad.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Verwarmd buitenzwembad, grote groenzone. Tennis en fietsverhuur ter plaatse, verschillende golfbanen in de directe omgeving (het hotel biedt gratis transfers aan naar Amelkis & Royal Golf). Indrukwekkend Healthcenter met jacuzzi, hammam, fitness, verschillende kuren en massages. Kleine huisdieren (max 8kg) toegelaten. Verschillende uitstekende restaurants met Marokkaanse, Italiaanse, Japanse en Mediterrane specialiteiten.

Hotel Amanjena

Marrakech (MAR) Airport