santa catalina, a royal hideaway hotel

gastronomie | iconisch | exclusief


LIGGING

Sinds haar opening in 1890 is dit iconische luxehotel een mijlpaal in het sociale leven van de stad. Na een complete renovatie (2019) waar de ziel en traditie van het gebouw mooi bewaard gebleven zijn, is het een referentie op vlak van charme en grandeur. De onberispelijke service, het mooie uitzicht en de algemene kwaliteit zijn de absolute troeven. In het stadscentrum gelegen, op ca. 20 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Deluxe (23m²): Verzorgde kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met regendouche. Minibar, telefoon, airco, flatscreen-tv, safe, gratis wifi, koffie- en theefaciliteiten. Balkon met zicht op de tuinen of de stad.

Juniorsuite (30m²): Ruimer, badkamer met bad en aparte regendouche. Extra zithoek.

Andere kamertypes op aanvraag.


FACILITEITEN

Mooi zwembad en zonneterras, overloopzwembad op het dakterras (exclusief voorbehouden voor bepaalde kamertypes). Zandstrand op ca. 10 minuten wandelafstand. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Prachtig wellness center met fitness, sauna, Turks bad, hydrotherapie zwembad, verschillende kuren en massages. Verschillende uitstekende restaurants met lokale en internationale specialiteiten, waaronder het 1* Michelin Poemas en MuXgo met groene 1* Michelin, de eerste op de Canarische Eilanden. Exclusieve rooftopbar. 

Las Palmas (LPA) Airport

Santa Catalina, A Royal Hideaway Hotel