kasbah tamadot

exclusief | kleinschalig | hideaway


LIGGING

Kasbah Tamadot is Sir Richards Branson’s luxueus Marokkaanse retreat. Met slechts 28 kamers, ligt het bovenaan de vallei met zicht op de iconische Mount Toukbal en enkele authentieke Berberdorpjes. Gasten worden er ondergedompeld in de rijke historie, met antieke voorwerpen uit alle windstreken in elke kamer. Op ca. 45 minuten van de luchthaven van Marrakesh.


ACCOMMODATIE

Superior (22m²): Traditionele kamer met kingsize bed, badkamer met bad. Airco, telefoon, cd-speler, gratis wifi, minibar en safe.

Deluxe Suite (35m²): Ruimer, met aparte slaap- en leefruimte. Privézwembad mits supplement.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 3 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Verwarmbaar overloopzwembad met jacuzzi, meerdere zonneterrassen. Prachtig domein boordevol verdoken hoekjes en patio’s. Tennisterrein meteen aan het hotel, wandelroutes in de omgeving, kooklessen, ezeltochten en onderdompelingen in de Berbercultuur. Elegante spa met binnenzwembad, sauna, hammam, verschillende kuren en massages. Uitstekend restaurant met sterke focus op duurzaamheid en lokale producten.

Ga voor een authentieke ervaring en kies voor een overnachting in één van de tien exclusieve berbertenten van het hotel! Voorzien van alle luxe en zelfs mogelijk met bubbelbad, brengen deze tenten het authentieke leven in het Atlasgebergte tot leven gecombineerd met alle moderne luxe.

Marrakesh (RAK) Airport

Kasbah Tamadot