mandarin oriental jumeira, dubai

exclusief | wellness | recent

LIGGING
Uitkijkend over zowel het ongerepte water van de Arabische golf als de glinsterende skyline van de stad, is dit exclusieve luxehotel (geopend in 2019) een prachtige bestemming met een benijdenswaardige strandomgeving. Met zijn uitnodigende interieurs en ongeëvenaard serviceniveau, brengt het resort een nieuwe golf van ware luxe naar de kusten van Dubai. Op ca. 20 minuten van de luchthaven van Dubai of op ca. 1u10 van de luchthaven van Abu Dhabi. 


ACCOMMODATIE

Superior (55-65m²): Warme kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad en aparte inloopdouche. Airco, telefoon, flatscreen-tv, gratis wifi, minibar, safe, koffie- en theefaciliteiten. Zicht op de skyline.

Deluxe Sea View (53-58m²): Gelijke indeling en faciliteiten, balkon met zeezicht.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 4 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Vijf zwembaden, waarvan één kinderbad en een adults only zwembad, meerdere zonneterrassen en mooi zandstrand. Watersportcentrum met kajak, paddle board, water biking, parasailing, waterski, monoski, flyboarding, sea bobbing, snorkeltrips en speedbootcruises. Prachtige spa (2.000m2) met hammam, vitality pool, stoomkamer, sauna, fitness, verschillende kuren en massages. Exclusive Club Lounge, Kids Club (3-11 jaar). Drie restaurants met Portugese, Japanse en internationale specialiteiten. Mooie lounge- en poolbar, eigen cake shop en ‘Beluga Caviar’ experience.

Naast een luxehotel van het allerhoogste niveau, is Mandarin Oriental Jumeira, Dubai ook een innovator op het vlak van gastronomie. Met het hedendaagse Portugese specialiteitenrestaurant ‘Tasca by José Avillez’, het Japanse steakhouse ‘Netsu by Ross Shonhan’ en de beachside brasserie ‘The Bay’, neemt het zijn gasten mee op een culinaire wereldreis.  

Mandarin Oriental Jumeira, Dubai

Dubai (DXB) Airport

Abu Dhabi (AUH) Airport