velassaru

design | wellness | romantiek


LIGGING
Het glinsterende strand en de heldere turquoise lagune van dit mooie designhotel zorgen voor een ‘wow-effect’ meteen van bij aankomst. De jonge uitstraling en verzorgde villa’s in combinatie met de minimalistische luxe, zorgen voor een fris geheel op maat van jonge koppels en honeymooners. Op ca. 25 minuten per speedboot van de luchthaven.

ACCOMMODATIE
Deluxe Bungalow (70m²): Lichte kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met douche. Airco, telefoon, flatscreen-tv, minibar, safe en gratis wifi. Nabij het strand gelegen.

Beach Villa (96m²):  Gelijke faciliteiten, ruimere villa met halfopen badkamer. Meteen aan het strand gelegen. Zwembad mits supplement.

Andere kamertypes en villa’s op aanvraag.


FACILITEITEN
Mooi overloopzwembad met zonneterras, uitgestrekt wit zandstrand en indrukwekkende lagune. Tennisterrein, watersportcentrum met snorkelen, PADI duiken, windsurfen, kajakken en waterskiën. Eigen Marine Center met sterke focus op de lokale biodiversiteit. Verzorgde overwater-spa met stoombad, binnenzwembad, verschillende kuren en massages. Vijf restaurants met specialiteiten uit alle windstreken.

Male (MLE) Airport

Velassaru