lindian village

relax | familie | vernieuwd

 

LIGGING
Opnieuw geopend juni ’23, wil dit vernieuwde en herontwikkelde luxeresort uitgroeien tot het nieuwe gastvrijheidsjuweel van de Egeïsche zee. Te midden van weelderige tuinen, is dit geheel van pure ontspanning een garantie voor stijlvolle gezinsvakanties op één van de meest spirituele en artistieke locaties van het eiland. Op ca. 55 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Mediterraneo Classic (30m²): Moderne kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad en douche. Airco, televisie, telefoon, safe, minibar, wifi, koffie- en theefaciliteiten. Balkon met zicht op de tuinen of het resort.

River Passage: Pool Suite (50-148m²): Gelijke faciliteiten, ruimere suitekamer met afsluitbaar slaap- en leefgedeelte. Verhoogd privacy gehalte en privé plonszwembad.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Twee zwembaden, zonneterrassen en verzorgde tuin met relaxzone. Tennisterrein, tafeltennis, fiets- en scooterverhuur en watersportcentrum met onder andere windsurfen, wakeboard, kano, snorkelen en waterski meteen aan het hotel, ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Aangename wellness met binnenzwembad, sauna, stoombad, fitness, bubbelbad, verschillende kuren en massages. Vier restaurants met Aziatische, Italiaanse en Griekse specialiteiten.

Lindian Village

Rhodos (RHO) Airport