alila hinu bay

hideaway | authentiek | natuur

LIGGING
Genesteld tussen een schijnbaar eindeloze baai en een prachtig privéstrand, is dit prachtige resort de laatste nieuwe opening (2021) van de Alila keten. Opgevat als een oase van rust, exclusiviteit en luxe, brengt dit gloednieuwe strandparadijs de indrukwekkende natuurpracht van de Dhofar regio tot leven. Tussen de groene valleien, eeuwenoude monumenten en wondermooie Wadi’s, ademt het privacy en rust. Op ca. 60 minuten van de luchthaven van Salalah.


ACCOMMODATIE

Terrace Room (60m²): Hedendaagse kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad en aparte douche. Airco, telefoon, flatscreen-tv, wifi, minibar en safe. Ruim terras.

Pool Villa (166m²): Ruime villa met open leefruimte, terras met privézwembad.

Andere kamertypes, suites en villa’s op aanvraag.


FACILITEITEN

Prachtig zwembad met zonneterras. Ruim aanbod aan actieve en culturele activiteiten, gebundeld in unieke ‘Alila Experiences’. Natuurlijke spa met duurzaamheidsthema, yoga, meditatie, verschillende kuren en massages. Twee uitstekende restaurants met focus op lokale keuken en producten uit eigen tuin, verschillende destination dining mogelijkheden.

Ga voor een unieke, opmerkelijke en culinaire ervaring met een ‘dinner under the stars’. Een exclusief diner onder de sterrenhemel en een op en top romantisch moment met uw geliefde gepaard gaande met Omaanse en Aziatische specialiteiten, de rustgevende Arabische zee als soundtrack en de pracht van de natuur. 

Alila Hinu Bay

Salalah (SLL) Airport