aman sveti stefan

exclusief | charme | wereldklasse

 

LIGGING
Roze stranden, kristalhelder water en ruige, met pijnbomen bedekte bergen vormen de ongetemde achtergrond van dit prachtige hotel in één van Europa’s laatste uithoeken van werkelijk wilde schoonheid. Deze voormalige koninklijke residentie, gecombineerd met een rustiek eilanddorp gaat prat op zijn geheime baaien, zijn serene Aman spa en een spectaculair klifzwembad. Dit privéparadijs staat bekend als één der mooiste van Montenegro. Op ca. 40 minuten van de luchthaven van Tivat.


ACCOMMODATIE

Cottage (50-60m2): Ruime kamer met aparte slaapkamer met kingsize bed, ensuite badkamer met bad en regendouche, televisie, soundsystem, safe en personal bar. Zicht op de daken, de cottages, de Piazza of de kleine wandelwegen van het resort. 

Deluxe Cottage (60-100m2): Ruimer, buitenruimte of zeezicht afhankelijk van de exacte ligging. 

Andere kamertypes op aanvraag. ‘Villa Milocer’ op het vasteland, biedt suites met tuin- en zeezicht.


FACILITEITEN

Twee zwembaden, waarvan één klifzwembad, zonneterrassen. Eigen privé strandgedeelte aan Queen’s Beach. Fietsverhuur, zeilen, duiken en vissen. Ruim aanbod aan excursies met lokale kunsten, actieve en culturele hoogtepunten. Adriatische spa met drie hydrotherapie suites, stoomkamer, sauna, binnenzwembaden en eigen skincare ritueel. ‘Piazza’ op het eiland met eigen taverne, enoteca, taverna en antipasti bar, focus op lokale keuken en producten. Sigarenbar