aman sveti stefan

exclusief | charme | wereldklasse


LIGGING
Roze stranden, kristalhelder water en ruige, met pijnbomen bedekte bergen vormen de ongetemde achtergrond van dit prachtige hotel in één van Europa’s laatste uithoeken van werkelijk wilde schoonheid. Deze voormalige koninklijke residentie, gecombineerd met een rustiek eilanddorp gaat prat op zijn geheime baaien, zijn serene Aman spa en een spectaculair klifzwembad. Dit privéparadijs staat bekend als één der mooiste van Montenegro. Op ca. 40 minuten van de luchthaven van Tivat.


ACCOMMODATIE

Cottage (50-60m2): Ruime kamer met aparte slaapkamer met kingsize bed, ensuite badkamer met bad en regendouche, televisie, soundsystem, safe en personal bar. Zicht op de daken, de cottages, de Piazza of de kleine wandelwegen van het resort.

Deluxe Cottage (60-100m2): Ruimer, buitenruimte of zeezicht afhankelijk van de exacte ligging.

Andere kamertypes (t.e.m. 3 slaapkamers) op aanvraag. ‘Villa Milocer’ op het vasteland, biedt suites met tuin- en zeezicht.


FACILITEITEN

Twee zwembaden, waarvan één klifzwembad, zonneterrassen. 3 stranden, waarvan een met eigen privé strandgedeelte aan Queen’s Beach. Zeilen, duiken en vissen. Ruim aanbod aan excursies met lokale kunsten, actieve en culturele hoogtepunten. Aman spa met drie hydrotherapie suites, stoomkamer, sauna, binnenzwembad en eigen skincare ritueel, vier behandelingskamers. Vier uitmuntende restaurants en 1 bar.

Aman Sveti Stefan

Tivat (TIV) Airport