aman venice

iconisch| wereldklasse | prestige


LIGGING

Gevestigd in één van de acht grote monumentale paleizen van de stad aan het Canal Grande, belichaamt dit hotel van absolute wereldklasse de weelderigheid van ‘La Serenissima’. Met indrukwekkende fresco’s, rococo-kunstwerken, hedendaagse interieurs en uitmuntende service, is het een unieke mix van eerbied voor het verleden en de waardering voor het heden. Op ca. 25 minuten per speedboot van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Palazzo Bedroom (47-77m²) : Indrukwekkende kamer met kingsize bed, badkamer met bad en aparte douche. Airco, telefoon, iPod dock, gratis wifi, flatscreen-tv, minibar en safe. Standaard met zicht op de tuinen, met historische fresco’s en / of zuidelijk georiënteerd mits supplement.

Palazzo Stanza Canal Grande (57-89m²) : Gelijke indeling en faciliteiten, prachtig zicht op Canal Grande.

Andere kamertypes op aanvraag.


FACILITEITEN

Prachtige, zonnige tuin, centrale ligging meteen aan het Canal Grande, op wandelafstand van de Rialtobrug. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Intieme spa met fitness, personal training, verschillende kuren en massages. Uitstekend en gerenommeerd restaurant ‘Arva’ met Italiaanse klassiekers. Mogelijkheid tot private dining in ‘The Palazzo Kitchen’. Verzorgde gin- en cocktailbar

Aman Venice

Venetië (VCE) Airport