amangalla

boutique | koloniaal | cultuur

 

 

LIGGING
Dit luxueuze boetiekhotel in koloniale stijl ligt binnen de muren van het historische Fort van Galle dat op de Unesco Werelderfgoed lijst staat. Het ligt op wandelafstand van het 17de-eeuws Nederlandse Fort. Het majestueuze gebouw met hoge plafonds, 300 jaar oude, glimmende houten vloeren en zwaar meubilair ademt het koloniale tijdperk zonder in te boeten op modern comfort en uitstekende service. Luchthaven Colombo op 130 km.


ACCOMMODATIE
De 30 zeer verzorgde kamers in koloniale stijl met veel antiek en Franse luiken zijn verdeeld over verschillende vleugels.
Bedroom (40m²) : kingsize hemelbed, badkamer met vrijstaand bad, aparte douche, airco, safe, wifi, tv, minibar. Op het gelijkvloers met zicht op de tuin of de Groote Kerk.

Chamber (55m²) : ruimer, met apart woon- en slaapvertrek, met balkon of overdekte veranda. Uitzicht op de tuin of over de fortmuur naar de haven.

Andere kamertypes op aanvraag.

 

FACILITEITEN
Zwembad met 5 rustpaviljoenen, bibliotheek. Spa met ayurvedische behandelingen, yoga, sauna, stoombad. Twee restaurants met lokale specialiteiten en tea-time. Rustige bar voor cocktails.

nl_NLDutch
nl_NLDutch