amangalla

historie | intiem | exclusief


LIGGING

Dit luxueuze boetiekhotel in koloniale stijl ligt binnen de muren van het historische UNESCO Fort van Galle. Met maar 30 kamers en suites, ademt het majestueuze gebouw met hoge plafonds, 300 jaar oude, glimmende houten vloeren en zwaar meubilair ademt historie, zonder in te boeten op modern comfort en uitstekende service. Op wandelafstand van het fort en op ca. 1u50 van de luchthaven van Colombo.


ACCOMMODATIE

Bedroom (40m²): Verzorgde kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met vrijstaand bad en aparte douche. Airco, safe, wifi, televisie (enkel op aanvraag), minibar en soundsystem. Zicht op de Groote Kerk. Ruim zicht op de tuinen mits supplement.

Chamber (65m²): Ruimer, met aparte leefruimte en slaapkamer. Balkon of overdekte veranda, uitzicht op de tuinen of over de fortmuur naar de haven.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Mooi zwembad met verschillende rustpaviljoenen, verzorgde tuin.  Ruim aanbod aan culturele en natuurexcursies zoals een ontdekking van het fort, bezoek aan de thee- en kaneelplantages, seizoensgebonden walviscruises… Elegante spa met sauna, stoombad, yoga, verschillende kuren en massages. Verfijnd restaurant met specialiteiten uit de lokale keuken. ‘Veranda’ met lichte lunches en afternoon tea.

Amangalla

Colombo (CMB) Airport