amansara

heritage | boutique | wereldklasse


LIGGING

Deze voormalige gastenvilla van koning Norodom Sihanouk, met slechts 24 suites, is uniek in haar ligging, rustig en centraal gelegen op slechts 10’ van de wereldberoemde tempelstad Angkor. Maar ook het hotel zelf heeft een rijke geschiedenis met gasten als Jackie Kennedy, Charles De Gaulle en Angelina Jolie. De minimalistische Bauhaus-stijl ademt de sfeer van de sixties en contrasteert sterk met de weelde van de Angkor tempels. Op ca. 15 minuten van de luchthaven van Siem Reap.


ACCOMMODATIE

Courtyard Suite (100m²) : Comfortabele suite in elegante open plan retrostijl met kingsize bed, badkamer met bad en aparte douche. Gratis wifi, airco, telefoon, minibar, safe en sound system. Schrijftafel op verhoogd platform. Ruim terras met zicht op de binnenplaats.

Pool Suite (141m²) : Ruimere open plan suite, elegante slaapkamer en zeer lichte badkamer. Ruime buitenruimte met binnenplaats, relaxruimte en plonszwembad.

Andere kamertypes op aanvraag


FACILITEITEN

Fascinerend zwembad met groot zonneterras en ligstoelen. Ruim aanbod aan culturele excursies en ervaringen. Spa- en wellnesscentrum met 4 behandelkamers en stoombad. Bibliotheek, boetiekje. Bijzonder restaurant in een vroegere dancehall met traditionele Khmer-keuken en westerse gerechten. The Roof Terrace biedt privédiners en een verscheidenheid aan drankjes, de perfecte plek om rustig te genieten.

Amansara

Siem Reap (REP) Airport