amanzoe

exclusief | villa’s | wereldklasse

 

LIGGING
Uitgehouwen in de pure natuur, waar de tijd lijkt stilgestaan te hebben, heeft dit prachtige hotel de heuveltop zich eigen gemaakt. Als een moderne Akropolis met 3060 graden uitzicht op de olijfgaarden en het Egeïsche blauw, biedt het een opmerkelijk gevoel van ruimte dankzij de grote suites met zwembad, met toegang tot de geurige tuinen of het strand. Deze opmerkelijke samensmelting van absolute wereldklasse en ultieme luxe, ademt vernieuwing in een regio met een groot aantal UNESCO-ruïnes. Op ca. 2u30 per wagen van de luchthaven van Athene, op ca. 25 minuten per helikopter.


ACCOMMODATIE

Pool Pavillion (100m²): Indrukwekkende suite met kingsize of twin beds, badkamer met bad en aparte douche. Telefoon, flatscreen-tv, minibar, iPod dock, safe, koffie- en theefaciliteiten, airco en terras met privé-zwembad.

Deluxe Pool Pavillion (100m2): Gelijke indeling en faciliteiten. Ruimer terras met groter zwembad en tuinzicht.  

Andere kamertypes op aanvraag.


FACILITEITEN

Mooi zwembad met apart kinderzwembad, zonneterras. Privé beachclub met restaurant op ca. 10 minuten, gratis shuttle dienst. Tennisterrein en fietsverhuur, watersportcentrum aan de beachclub met snorkelen, kajak, bootverhuur, paddle boards en hobicat. Prachtige spa met fitness, hammam, yogastudio, Pilates studio, verschillende kuren en massages. Kleine huisdieren toegelaten. Twee verfijnde restaurants met sterke focus op lokale keuken en producten.