annabelle

locatie | relax | exclusief


LIGGING

Onder leiding van dezelfde familie sinds 1985, belichaamt dit luxehotel de warmte van het Cypriotische volk, de schoonheid van de natuur en de cultuur van zorg en gastvrijheid. Dit elegante resort omgevend door tropische tuinen en vol unieke zwembad antwoordt aan de noden van elke gast, de uitstekende ligging is een enorme troef. Op ca. 20 minuten van de luchthaven van Paphos.


ACCOMMODATIE

Garden View – Terrace (24m²): Klassieke kamer met kingsize bed, badkamer met inloopdouche. Airco, telefoon, gratis wifi, safe, flatscreen-tv, koffie- en theefaciliteiten. Terras met zicht op de tuinen, zeezicht mits supplement.

Seaview (28m²): Gelijke indeling en faciliteiten, hoger gelegen, balkon met zeezicht.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Vier zwembaden, waarvan één binnenzwembad met rooftop panorama, meerdere zonneterrassen. Tennis- en squashterrein meteen aan het hotel, ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Spa met sauna, fitness, verschillende kuren en massages. Vijf restaurants met lokale en internationale specialiteiten. Gasten van hotel Annabelle hebben toegang tot de spa, kids club en de restaurants van zusterhotel Almyra.

Paphos (PFO) Airport

Annabelle