’betovering van de seychellen’

de mooiste eilandjes in één boeket

Wil u voor of na uw strandvakantie toch voeling krijgen met dit verre paradijs dan is dit uw kans. Deze prachtige combinatie van de drie mooiste eilanden tonen u het kleine Victoria-stadje, de Cocos-de-Mer, de groene valleien en  de hagelwitte stranden. U kiest voor een versie met uiterst charmante boetiekhotelletjes of voor een echte Deluxe versie

Dag 1: Mahe
Verwelkoming en transfer naar het mooie Maia Resort midden een tropische tuin vol bomen en bloemen aan de rand van de oceaan waar we een privé-villa gereserveerd hebben. Of naar het luxueuze Four Seasons Resort.

Dag 2: Mahe. Victoria en de markt
Rustige wandeling door de kleinste hoofdstad ter wereld met haar Victoriaanse clocktower, hindoetempel en de kathedraal. Ook de lokale overdekte markt met haar stapels fruit, kruiden en verse vis is een erg kleurrijke ervaring. Geniet na de middag van uw mooie hotel en de zee (B).

Dag 3: Mahe. Cultuur en natuur
Optie 1: brengt u naar de koloniale plantagehuizen van het Domaine de Val de Près en de Takamaka Bay rum distillerie. Hierna naar Jardin du Roi, een spice garden in Anse Royal.
Optie 2: brengt u naar de markt om met de chef kruiden en ingrediënten uit te zoeken. Geniet van de rit naar het mooie Cap Lazare Nature Reserve waar u de chef bijstaat in de bereiding van een lokale specialiteit. Lunch van uw zelfgemaakt meesterwerk. Luie namiddag in het domein met haar strand en reuzenschildpadden (B, L).

Dag 4: Mahe – Praslin
Transfer naar Praslin waar u wordt verwelkomd en overgebracht naar uw villa in het verfijnde Raffles hotel vlak bij de zee. Of intrek in het Constance Lemuria aan het strand. Vrije dag (B).

Dag 5: Praslin. Vallée de Mai
Eerst naar de beroemde Vallée de Mai, een Unesco werelderfgoed site. Hier ziet u de unieke Coco de Mer en de inheemse Black Parrot. Naar het strand van Côte d’Or met haar gezellige restaurantjes en winkeltjes. Na uw vrije lunch naar het mooiste strand van het eiland, Anse Lazio, voor een luie namiddag (B).

Dag 6: Praslin – La Digue
Naar het landelijke La Digue en transfer naar het romantische Domaine de l’Orangeraie midden de tropische vegetatie. We hebben maar meteen een fiets voorzien voor uw ontdekking van dit door de tijd vergeten juweeltje. Leer de geschiedenis van de oude plantatie, bezoek de reuzenschildpadden en geniet van een creoolse lunch met de voeten in het zand. Luier aan het Anse Source d’Argent, wellicht het mooiste strand ter wereld (B).

Dag 7: La Digue – Mahe
Terugkeer naar Mahe en verlenging met een strandverblijf of retourvlucht. Onze suggesties voor uw strandverblijf kan u vinden op de volgende pagina’s. 

BOUTIQUE VERSIE: Vanaf €2.649 per persoon
Inclusief: Verwelkoming en privétransfers, maaltijden, transfers en excursies zoals omschreven, met overnachtingen in het Maia resort, het Raffles en het Domaine de l’Orangeraie

DELUXE VERSIE: Vanaf €3.115 per persoon
Inclusief: Verwelkoming en privétransfers, maaltijden, transfers en excursies zoals omschreven, met overnachtingen in het Four Seasons, het Lemuria en het Domaine de l’Orangeraie.

Mahé (SEZ) Airport

Victoria

Domaine de Val de Près

Praslin

 Vallée de Mai

La Digue