bohème mykonos

boutique | adults-only | welzijn


LIGGING
Vlakbij de iconische windmolens en het klein Venetië van Mykonos ligt Bohème, gebouwd volgens traditionele Cycladische architectuurnormen met luxueuze suites en Boheemse faciliteiten. Met een onberispelijke service en een eigentijdse, natuurlijk moderne stijl, biedt het toevluchtsoord een hoog niveau van gastvrijheid in combinatie met ongerepte privacy en draagt het welzijn hoog in het vaandel. Op ca. 10 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Sea View Suite (25m²): Lichte kamer met kingsize bed, badkamer met douche. Airco, gratis wifi, minibar, safe, flatscreen-TV, Nespresso koffie. Balkon met zeezicht.

Superior Sea View Suite (30-32m²): Ruimere suite met gelijke faciliteiten, groot terras met eetgedeelte, ligbedden en zeezicht.

Andere suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Verschillende suites met outdoor jacuzzi. Mooi zwembad met zonneterras, moestuin. Outdoor fitness, yoga, massages, verschillende kuren en behandelingen. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. ‘Bilo’ restaurant aan het zwembad met lokale seizoensgebonden, mediterrane keuken en ‘Bilo Bar’ met cocktails.

Bohème Mykonos

Mykonos (JMK) Airport