‘botswana collectors’ safari’

10 dagen privésafari – 1ste klasse

Cultuur, natuur en de nog ongerepte ‘Panhandle’, Okavango en Moremi. Een ongewone, unieke combinatie.

De Okavango Panhandle biedt een zeldzame kans het verrassende wildleven rond dit diepe water van de Okavango rivier te ontdekken. Tegelijk kunt u kennismaken met de oeroude rotstekeningen in de Tsodilo Hills, een UNESCO Werelderfgoed en van grote culturele betekenis voor Botswana en voor de evolutionaire geschiedenis van de mensheid.

Dag 1-4: Okavango Panhandle
Verwelkoming in Maun en transfer per vliegtuigje naar de Nxamaseri Island Lodge in de Okavango Panhandle.

Een diep, recht, 70km lang gedeelte van de Okavango rivier en de belangrijkste waterbron voor de Delta. Uitstekende vismogelijkheden terwijl het omringende bos wemelt van de vogels. De Panhandle is bezaaid met kleine dorpen en vormt de toegangspoort tot de schilderachtige Tsodilo heuvels met hun oude grotschilderingen.

Dag 4-7: Okavango Delta
Na uw ontbijt en een laatste ochtendsafari, per vliegtuigje naar de Xugana Island Lodge in de Okavango Delta voor een boeiend verblijf van drie nachten op Xugana Island, waar u kunt genieten van verschillende activiteiten in de Delta.

Dag 7-10: Moremi Wildreservaat
Een onvergetelijke transfer per boot brengt u van de privéconcessie in de Okavango Delta naar het beroemde Moremi wildreservaat voor drie nachten uitzonderlijk wild kijken. Het Moremi wildreservaat is een van Botswana’s belangrijkste parken, de perfecte afsluiting van een spannende Botswana safari. U verblijft drie nachten in Khwai River Lodge, A Belmond Safari.

Dag 10: Transfer en retourvlucht naar Maun of verlenging naar Victoria Falls, de Kalahari woestijn of combinaties met Zuid-Afrika.

GUIDED TOUR: vanaf €6.045 p.p. 
Inclusief accommodatie in 2-pers. kamer, ontbijt, lunch en diner tijdens het safariprogramma, privétransfers en Engelssprekende privégids/chauffeur volgens programma, binnenlandse vluchten. Tickets voor National Parks, bezoeken en inkomgelden volgens programma.

Maun Airport

Okavango Delta

Moremi National Park

Victoria Falls

Tsodilo Hills

Nxamaseri Island Lodge

Xugana Island Lodge

Khwai River Lodge, A Belmond Safari