can simoneta

adults only | privacy | kleinschalig


LIGGING

Aan de rustige Noordkust van het eiland, gebouwd bovenop een klif is dit exclusieve en gerestaureerde luxehotel ondergebracht in 140 jaar oude traditionele gebouwen en ademt het elegantie. Met slechts 26 kamers verdeeld over maar liefst 150.000m2 is het één en al privacy. De rustige ongerepte stranden en uitstekende keuken maken het plaatje compleet. Op ca. 55 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Double (20m²): Lichte kamer met kingsize bed, badkamer met bad en douche. Gratis wifi, airco, telefoon, smart-tv, minibar en safe. Standaard met zicht op zee of de heuvels van het park, terras mits supplement.

Juniorsuite (35m²): Ruimer, met vergrote zithoek en houten relax terras.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Twee zwembaden met zonneterrassen, waarvan één verwarmd en één seizoensgebonden. Rooftop jacuzzi. Toegang tot een afgelegen baai en zandstrand via een uit de klif gehouwen trap. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Kleinschalige wellness met verschillende kuren en massages. Twee restaurants met focus op de Mediterrane keuken en lokale ingrediënten. Can Simoneta Gastronòmic met degustatiemenu, Can Simoneta Restaurant met à la carte gerechten.

Palma de Mallorca (PMI) Airport

Hotel Can Simonetta