‘canyons & wildlife’

7 dagen privéreis met selfdrive. canyons en privé wildparken bij kruger.

Dag 1: Hoedspruit – Canyons
Verwelkoming in Hoedspruit, in ontvangstname van de huurwagen, selfdrive en intrek voor 3 nachten in Khaya Ndlovu Safari Manor.

Dag 2: Blyde River Canyon
Optie: Panoramatour in de Blyde River Canyon. De panorama’s zijn spectaculair, met The Three Rondavels, Bourke’s Luck Potholes en God’s Window als meest befaamde uitzichten. Watervallen, nijlpaarden, krokodillen en kleurrijke vogels zijn er in overvloed.

Dag 3: Blyde River Canyon
Optie: Blyde Canyon Boat Trip.  Een gids brengt de bezoekers naar de 200 m hoge Kadishi Tufa waterval, de Drie Rondavels en een overvloed aan wild.

Dag 4: Canyons – Wildparken
Terugkeer naar Hoedspruit en inlevering huurwagen. Transfer naar  de prachtige Tintswalo Safari Lodge in het Manyeleti Privé Wildreservaat.

Dag 5-6: Manyeleti Privé Wildreservaat
Het Manyeleti Game Reserve maakt deel uit van een enorm gebied waar het wild vrij rondloopt. 

Het wordt beheerd door het Mnisi-volk voor wie Manyeleti “Plaats van Sterren” betekent. Het is het grootste deel van het jaar een droog gebied en biedt spectaculaire beelden van wilde dieren bij waterpoelen. Vol pension. Twee safari-drives per dag. Mogelijkheid tot kennismaking met de cultuur en tradities van het Mnisi-volk.

Dag 7: Hoedspruit
Transfer naar de luchthaven van Hoedspruit en vervolg van uw reis.

SELFDRIVE: vanaf €3.265 p.p.

Inclusief accommodatie in 2-pers. kamer, dagelijks ontbijt, huurwagen Toyota Fortuner of gelijkwaardig. Bezoeken en inkomgelden volgens programma.

Hoedspruit

Blyde River Canyon

Manyeleti Game Reserve

Khaya Ndlovu Safari Manor

Tintswalo Safari Lodge