desert nights camp

authentiek | luxetenten | woestijn


LIGGING

Met spectaculaire steile bergen, de eindeloze duinen en indrukwekkende wadi’s als achtergrond, ligt dit uit 39 luxueuze in bedoeïenenstijl opgetrokken tentenkamp in het isolement van de uitgestrekte Omaanse woestijn. Een unieke ‘back to basics’ ervaring waar de magische zonsondergang en de sterrenhemel gecombineerd worden met alle moderne luxe, comfort en unieke ervaringen. Op ca. 2u10 van de luchthaven van Muscat.


ACCOMMODATIE

Deluxe Tented Suite (37m²): Verzorgde kamer verdeeld in twee ruimtes: slaapruimte met kingsize bed onder tentzeil, leefruimte met sofabed. En-suite badkamer met douche. Minibar, airco, koffie- en theefaciliteiten. Lounge- / buitenruimte met panoramisch zicht over de woestijnduinen.

Deluxe Family Tented Suite (66m²): Bestaande uit twee slaapkamers, eerste met kingsize bed, tweede met twin bedden.

Andere kamertypes op aanvraag, niet tented-kamers mogelijk.


FACILITEITEN

Groot aanbod aan culturele, actieve en authentieke excursies zoals kamelensafari, bezoek aan Wadi Bani Khalid, bezoek aan Mantrib, 4×4 tochten, quadtochten, sandboarden, begeleide wandeltochten, … Recreatieruimte met kleine bibliotheek, bordspelen en pooltafel. Speelkamer voor kinderen. Elegant ‘Two Dune’ restaurant met authentieke Arabische specialiteiten, aangename bar met panoramisch uitzicht.

Desert Nights Camp

Muscat (MCT) Airport