domes aulüs zante

all inclusive | gloednieuw | beach

 

LIGGING
Gelegen aan een beschermd broedgebied voor schildpadden, ademt dit gloednieuwe luxeresort onversneden schoonheid. In een mix van dennenbos en turquoise zee, wordt het aanzien als één van de nieuwe tophotels van het eiland waar zowel koppels als families een nieuwe thuis vinden op één van de mooiste locaties van het eiland. Op ca. 5 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Tropical Nest (20-23m²): Minimalistische kamer met kingsize bed, badkamer met bad en douche. Satteliet-tv, telefoon, airco, minibar, wifi en safe. Terras of balkon met zicht op de tuinen. Zeezicht mits supplement.

Sapphire Cozy Suite (40-46m²): Gelijke faciliteiten, ruimere suitekamer met afsluitbare slaap- en leefruimte. Terras of balkon met zeezicht.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN
Twee zwembaden met zonneterras, ligweide en prachtig zandstrand. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving, eigen eco-charter ter bescherming van de zeldzame schildpadden in de regio. Uitgebreide ‘Kiepos’ kidsclub met eigen zwembad. Vier restaurants met Griekse en Mediterrane specialiteiten.

 

Zakynthos (ZTH) Airport

Domes Aulüs Zante