eliamos kefalonia

hideaway | duurzaam | wellness


LIGGING

Als een schilderachtig toevluchtsoord aan de zuidkust van Kefalonia ligt dit luxeresort boven een geheime baai met een afgelegen strand en een adembenemend uitzicht over de Ionische Zee. Eliamos herbergt 12 ruime villa’s en maisonnettes en betovert de zintuigen met een evenwichtige mix van natuurlijke schoonheid, comfort en modern leven. Het hotel streeft naar duurzaamheid en behoud van de lokale natuur. Op ca. 15 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Elia One Bedroom Villa (102m²): Ruime villa met aparte slaap- en leefruimte, sofabed en keuken. Airco, gratis wifi, safe, koffie- en theefaciliteiten. Grote buitenruimte (162m²) met privé zoutwaterzwembad en zicht op de olijfgaard.

Thalassa Two Bedroom Villa (143m²): Ruimere villa met twee slaapkamers en twee en-suite badkamers. Gelijke faciliteiten, grote buitenruimte (140m²) met privé zoutwaterzwembad, tuin en zeezicht.

Andere suites en villa’s (t.e.m. 3 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Zoutwater overloopzwembad met zonneterras, afgelegen strand op wandelafstand. E-bikeverhuur meteen aan het hotel. Verschillende actieve en culturele excursies in de omgeving met o.a. wijnproeven, boottochten, grotbezoeken en bescherming van schildpadden. Wellness met outdoor houten fitness, yoga, pilates, massages, verschillende kuren en behandelingen. Restaurant met biologische en lokale gerechten, aangename bar.

Eliamos Kefalonia

Kefalonia (EFL) Airport