elounda beach hotel & villas

familie | iconisch | gastronomie


LIGGING

Als een ultieme schuilplaats, ontplooit dit luxehotel zich als een ware hemel op zeeniveau met uitstekende persoonlijke service. Ooit als eerste hotel aan de noordoostkust van het eiland, wordt dit resort al jaren beschouwd als één van Kreta’s mooiste en is het een ware oase van luxe dat bekend staat om zijn vele faciliteiten, verzorgde accommodaties, luxe villa’s, verfrissende spa en wereldklasse restaurants. Op ca. 55 minuten van de luchthaven van Heraklion.


ACCOMMODATIE

Classic: Sea View (28m²) : Aangename kamer met kingsize bed, badkamer met douche. Aico, telefoon, wifi, satelliet-tv, minibar, safe, koffie- en theefaciliteiten. Gelegen in het ‘Elounda’ gebouw, balkon met zeezicht.

Classic Bungalow: Sea View (28m²) : Gelijke faciliteiten, gelegen in de bungalows in 2de en 3de rij van de waterkant.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 3 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Zoutwater zwembad met zonneterras, zandstrand. Tennisterreinen, minigolf, sportterreinen en watersportcentrum met onder andere waterski, duiken, jetski en catamaran meteen aan het hotel, ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Mooie Chenot Spa met sauna, hamam, fitness, yoga, pilates, aerobics, verschillende kuren en massages. Kids Club (4-12 jaar). Elf bars en restaurants met Griekse, Italiaanse, Japanse, Peruaanse en internationale specialiteiten.

Heraklion (HER) Airport

Elounda Beach Hotel Villa's