‘essential botswana’

7 dagen privésafari naar chobe, okavango en moremi

Wilt u in één week het beste van Botswana beleven, dan is dit uw safari.

Dag 1: Chobe National Park
Verwelkoming op de luchthaven en transfer naar de mooie Savute Elephant Lodge, A Belmond Safari midden een van de twee beroemdste parken van Botswana. Kennismaking met uw lodge en eerste game drives.

Dag 2-3: Chobe-rivier
De Chobe-rivier vormt de noordelijke grens van het Chobe National Park, bekend om zijn gevarieerde en overvloedige mogelijkheden om wild te bekijken met vooral olifanten en nijlpaaden, grote kuddes buffels en de leeuwen die op hen jagen.

Dag 3-5: Okavango Delta
Transfer naar de Okavango Delta en intrek in Eagle Island Lodge, A Belmond Safari. De prachtige Okavango rivier strekt zich uit over het droge zand van de Kalahari woestijn en vormt een bloeiende, waterrijke oase met ontelbare kronkelende waterwegen. Daarnaast zijn de kristalheldere lagunes bezaaid met waterlelies en rieteilanden met een overvloed aan wilde dieren: leeuwen, neushoorns, luipaarden, giraffen, nijlpaarden, olifanten, krokodillen en talloze vogelsoorten.

 

Dag 5-6: Moremi wildreservaat
Transfer naar het Moremi Game Reserve in het oosten van Okavango. Met meer dan 4871km² ongerepte wildernis en een gevarieerd terrein met savanne, waterwegen en dichte bossen ondersteunt dit ecosysteem een ongelooflijk breed spectrum aan wilde dieren. Ook het vogelleven is overvloedig en omvat bijna alle 550 in Botswana voorkomende vogelsoorten. Verblijf in Khwai River Lodge, A Belmond Safari.

Dag 7: Transfer en terugvlucht of verlenging naar de Victoria Watervallen, de Kalahari woestijn of combinaties met Zuid-Afrika

GUIDED TOUR: vanaf €5.125 p.p. 
Inclusief accommodatie in 2-pers. kamer, ontbijt, lunch en diner tijdens het safariprogramma, privétransfers en Engelssprekende privégids/chauffeur volgens programma. Tickets voor National Parks, bezoeken en inkomgelden volgens programma.

Maun Airport

Okavango Delta

Moremi National Park

Chobe National Park

Victoria Falls

Savute Elephant Lodge, A Belmond Safari

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari

Khwai River Lodge, A Belmond Safari

DELUXE VERSIE

Dezelfde safari ‘Essential Botswana’ kan u ook uitvoeren in de allerbeste luxelodges. U verblijft dan in Moremi in Sanctuary Chief’s Camp, in de Okavango in &Beyond Sandibe Okavango Safari Lodge en in het Chobe Park in Sanctuary Chobe Chilwero, de mooiste lodges van het land.