‘essential kenya overland’

alle zuidelijke parken plus strandvakantie. privésafari.

 

Dag 1: Nairobi
Verwelkoming en transfer naar Hemingways Nairobi.

Dag 2: Nakuru
Ontbijt en rit naar het Lake Nakuru National Park, een toevluchtsoord voor Rothschild giraffen, zwarte en witte neushoorns, luipaarden en een prachtig vogelleven. Intrek, lunch, game drive en diner in de Ziwa Bush Lodge.

Dag 3: Masai Mara
Ontbijt en via Narok naar het Masai Mara National Reserve met prachtig landschap en een overvloed aan wild. Intrek, lunch, game drive en diner in het Cottar’s 1920s Safari Camp.

Dag 4: Masai Mara
Volledige dag in het park met ochtend- en namiddag game drives (of volledige dag game drives met lunchboxen).

Dag 5: Naivasha
Ontbijt en mooie rit naar Lake Naivasha aan de voet van de Rift Vallei. Intrek en lunch in de Naivasha Sopa Lodge. Namiddag boottocht en bezoek aan het Halfmoon eiland voor begeleide wandeling. Diner en overnachting in de lodge.

Dag 6: Amboseli
Ontbijt en via Nairobi naar het Amboseli National Park aan de voet van de Kilimanjaro. Intrek en lunch in het Elewana Tortilis Camp. Game drive, diner en overnachting in de lodge.

Dag 7: Tsavo West
Ontbijt en rit naar Tsavo West met de Mzima Springs, een poel van natuurlijk bronwater en observatie van nijlpaarden. Intrek en lunch in de Kilaguni Serena Safari Lodge. Namiddag game drive en bezoek aan de Shetani lavastroom. Diner en overnachting in de lodge.

Dag 8: Mombasa South
Ontbijt en via Mombasa naar uw hotel aan de zuidkust, een uitgestrekt ononderbroken wit zandstrand, omzoomd door fascinerende opaallagunes. Picknicklunch onderweg. Intrek en rest van de middag vrij. Diner en overnachting in Kinondo Kwetu.

Dag 9: Mombasa South
Volledige dag naar wens in het resort met ontbijt en diner inbegrepen.

Dag 10: Mombasa South
Volledige dag naar wens in het resort met ontbijt en diner inbegrepen.

Dag 11: Vertrek
Ontbijt en transfer naar Moi International Airport.

 

 

GUIDED TOUR: vanaf €3.695 p. p. 
Inclusief accommodatie in 2-pers. kamer, dagelijks ontbijt in Nairobi. Ontbijt, lunch en diner tijdens het safariprogramma, privétransfers en Engelssprekende privégids/chauffeur volgens programma. Tickets voor National Parks, bezoeken en inkomgelden volgens programma.

Nairobi

Masai Mara

Nakuru National Park

Naivasha

Amboseli

Tsavo West

Mombassa