‘essential kenya’

de mooiste wildparken, gevolgd door een heerlijk strandverblijf

privéreis, safari’s in volpension, 1ste klasse hotels

 

Dag 1: Nairobi
Verwelkoming en transfer naar het House of Waine.

Dag 2: Nakuru
Ontbijt en rit naar Lake Nakuru National Park, een toevluchtsoord voor Rotschild giraffen, zowel zwarte als witte neushoorns en luipaarden. Het park staat bekend om zijn prachtige vogels, landschappen en een scala aan wilde dieren. Check-in en lunch in de Sarova Lion Hill Lodge. Namiddag game drive.

Dag 3: Masai Mara
Ontbijt en rit via Narok naar het Masai Mara National Reserve, misschien het enige gebied in Kenia waar u nog dieren kan zien in dezelfde overvloed als een eeuw geleden. Inchecken en lunch in het Mara Plains Camp. Namiddag game drive en diner.

Dag 4: Masai Mara
Volledige dag in het reservaat met ochtend en namiddag game drives (of volledige dag game drives met lunchboxen). Alle maaltijden in het Mara Plains Camp.

Dag 5: Mombasa South
Ontbijt en laatste game drive in het reservaat. Lunch in Mara Plains Camp. Transfer en vluchtje naar Ukunda (inbegrepen). Verwelkoming en transfer voor diner en overnachting in Hemingways Watamu.

Dag 6: Mombasa South
De hele dag vrij in het resort in half pension.

Dag 7: Mombasa South
Vrije dag om te genieten van de recreatiemogelijkheden die het hotel biedt. 

Dag 8: Vertrek
Transfer naar Moi International Airport

GUIDED TOUR: vanaf €2.985 p.p.
Inclusief accommodatie in 2-pers. kamer, dagelijks met ontbijt in Nairobi. Ontbijt, lunch en diner tijdens het safariprogramma, privétransfers en Engelssprekende privégids/chauffeur volgens programma. Tickets voor National Parks, bezoeken en inkomgelden volgens programma.

Nairobi

Mombassa

Lake Nakuru National Park

Masai Mara