’essential reunion’

de meest intense ervaring

Als u alle hoogtepunten van dit fascinerende eiland in een paar dagen wil beleven, als u wil logeren in kleinere charmehotelletjes en zelf rijden in een comfortabele huurauto met GPS, dan is dit uw rondreis.

Dag 1: Airport – Hellbourg – St. Anne 
Persoonlijke verwelkoming met prioritaire assistentie en afhaling van de mooie, wat comfortabelere huurauto die we reserveerden, meteen van GPS en Super Gold verzekering voorzien. Vandaag rijdt u een goede twee uur, naar St. Anne. Bezoek onderweg eerst de creoolse vanilleplantage in St. André. Via de watervallen en plantages van Salazie naar het charmante, creoolse Hellbourg voor een bezoek aan de ‘Villa Folio’, mèt historische uitleg. Uw kamer is gereserveerd in de elegante Diana Dea Lodge in St. Anne, aan de oostkust.

Dag 2: St. Anne – St. Philippe – St. Pierre
Rustig ontbijt voor een adembenemende dag langs spectaculaire landschappen en de gestolde lavastromen aan de oostkust. Bezoek na de middag de kruiden- en parfumtuinen in St. Philippe. Langs de kleurrijke zuidkust naar St. Pierre waar we in Villa Belle, een klein, mooi guesthouse, uw kamer gereserveerd hebben (B)

Dag 3: St. Pierre – vulkanen – Cilaos 
Na uw ontbijt rijdt u via het maanlandschap van La Plaine des Sables en de Pas de Bellecombe naar de krater van de vulkaan Piton de la Fournaise. Maak een wandeling naar de kleine krater Formica Léo of kijk gewoon over de vulkaanrand. Loop na de middag even langs het kleine museum ‘la Cité du Volcan’ en vervolg naar de Cilaos-vallei waar we een kamer in het charmante Tsilaosa hebben voorbehouden (B)

Dag 4: Cilaos – St. Gilles 
Ontbijt en heerlijk rustige dag om te genieten van de hoge bergen onder de blauwe lucht. Bezoek de heetwaterbronnen, de oude bossen of de creoolse dorpjes in de vallei, maar mis zeker de prachtige route naar Ilet à Cordes niet. Na de middag naar het mooiste hotel van het eiland, LUX* St. Gilles (B).

Dag 5: St. Gilles – luchthaven
Ontbijt en vrije dag tot uw retourvlucht. Reken een goed uur tot de luchthaven en teruggave van de huurauto. Om de dag te vullen zijn er tal van opties nog mogelijk zoals een dolphin cruise, bezoek aan de haven of het aquarium (B). 
Optie: helikoptervlucht van 45 minuten over het eiland: prijs op aanvraag

EXPERIENCES

◆ Priority-assentie bij aankomst
◆ Ruime huurauto met GPS
◆ De lavavelden aan de oostkust
◆ De kraters en wilde valleien
◆ Charme-overnachting in Cilaos

MET HUURWAGENVanaf €1.089 p.pn.
Prijs inclusief: Prioritaire assistentie, alle diensten, overnachtingen en maaltijden zoals omschreven. Plus huurauto type Renault Captur of gelijkaardig, met GPS en Super Gold verzekering inbegrepen.

Réunion (RUN) Airport

Hellbourg

St. Anne

St. Philippe

St. Pierre

Cilaos

St. Gilles