‘essential tanzania’

flamingo’s, ngorongoro krater en 3 dagen strand! een heerlijke kennismaking.

Dag 1: Arusha
Ontvangst op Jomo Kenyatta Airport en transfer naar de rustige Hatari Lodge.

Dag 2: Lake Manyara
Ontbijt en mooie rit naar het Lake Manyara National Park. Lunch bij aankomst in de &Beyond Lake Manyara Tree Lodge. Na de middag eerste game drive. Diner en overnachting in een Tree House.

Dag 3: Ngorongoro
Ontbijt, game drive en rit naar Ngorongoro. Lunch inbegrepen. Middag ter vrije besteding. Diner en overnachting in de prachtige Sanctuary Ngorongoro Crater Camp.

Dag 4: Ngorongoro
Ontbijt en afdaling naar de kraterbodem voor een schitterende dag in de Ngorongoro krater. Het prachtige landschap bestaat uit vulkanen, bergen, vlaktes, meren, bossen en archeologische vindplaatsen. Op 1600 meter hoogte biedt de krater onderdak aan bijna 30.000 dieren waaronder leeuwen, olifanten, zebra’s, nijlpaarden, buffels en neushoorns. Picknicklunch. Diner en overnachting in lodge.

Dag 5: Zanzibar
Ontbijt en transfer naar de airstrip voor een lijnvlucht naar Zanzibar (via Arusha).

Lunchpakket inbegrepen. Bij aankomst op Zanzibar wordt u opgewacht en naar het mooie The Palms hotel gebracht voor diner en overnachting.

Dag 6 en 7: Zanzibar
Twee fijne dagen om te genieten van het strand en de vele faciliteiten van uw luxehotel. Alle maaltijden en overnachtingen in The Palms. Overweeg een bezoek aan het historische Stone Town.

Dag 8: Vertrek of verlenging
Ontbijt en transfer naar de luchthaven voor uw retourvlucht of verlenging.

 

GUIDED TOUR: vanaf €6.795 p.p.
Inclusief accommodatie in 2-pers. kamer, dagelijks ontbijt in Arusha. Ontbijt, lunch en diner tijdens het safariprogramma. All-Inclusive te Zanzibar, privétransfers en Engelssprekende privégids/chauffeur volgens programma. Tickets voor National Parks, bezoeken en inkomgelden volgens programma.

Arusha - Jomo Kenyatta Airport

Arusha

Lake Manyara

Ngorongoro

Zanzibar

Hatari Lodge

&Beyond Lake Manyara Tree Lodge

Sanctuary Ngorongoro Crater Camp

The Palms