euphoria retreat

kleinschalig | wellness | adults-only

 

LIGGING
Als een goed bewaard geheim in het hart van de wilde Peloponnesos, neemt deze rustige retraite haar gasten terug mee in de tijd naar een wereld van oude Griekse tempels, terracotta daken, blauwe lucht en eindeloze pijnboombossen. Dit is zoveel meer dan een boetiekhotel, het is één van Europa’s toonaangevende, een plek die welzijn bovenaan de agenda zet en op elk moment verbindt met de kracht van de natuur. Op ca. 1u05 van de luchthaven van Kalamata, of op ca. 2u45 van de luchthaven van Athene.

 

ACCOMMODATIE
Classic (25-32m²): Aangename kamer met kingsize bed, badkamer met douche. Safe, flatscreen-tv, gratis wifi, minibar, airco, koffie- en theefaciliteiten. Standaard met patio of veranda met zicht op de tuinen van het domein, ruimere kamers met zicht op het woud of het dorpje Mystras mits supplement. 

Euphoria Juniorsuite (53m²): Gelijke faciliteiten, ruimere kamer met zithoekje, geïnspireerd op de rijke Byzantijnse iconografie. Balkon met zicht op de Mediterrane citroengaarden en het historische Mystras. 

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Kleinschalig zwembad met zonneterras, prachtig ruim domein omgeven door Mediterraan woud, op korte afstand van het historische Mystras. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Pilates- en yogastudio in het hotel. Indrukwekkende hollistische spa verspreid over vier verdiepingen, gecentreerd rond de vier elementen en inspiratie ontlenend uit de Griekse en Chinese filosofie met zorgvuldig samengestelde programma’s en retraites gericht op totale harmonie met de natuur. Yogalessen, fitnessinstructeurs, voedingsdeskundigen, therapeuten en mentoren ter beschikking. Heerlijk restaurant ‘The Gaia’ met inspiratie uit het oude Griekenland en de tijdloze Mediterrane keuken.

De hollistische wellness werd geïnspireerd op de vier elementen en wordt terecht bekeken als één van de allerbeste in Griekenland. Een reis doorheen de wellness start in het centrale ‘Waterwell’ met haar voetbaden en Kneipp-therapie en gaat verder via de buitengewone 4 meter diepe Sphere Pool en het buitenzwembad met overloop. De voorzieningen worden vergezeld door een al even inventieve reeks water- en warmtetherapieën, zwembaden, stoombaden sauna’s, douches en meer, stuk voor stuk zorgvuldig ontworpen ter ondersteuning van de wellness programma’s en retreats, steeds met het oog op de connectie tussen filosofie en faciliteiten. 

De unieke ‘3GL Plus Therapie’ is uniek voor een wellnesshotel in Griekenland. Op basis van een bloedtest en simpele urinetest worden de drie belangrijkste biomarkers voor de metabolische gezondheid in kaart gebracht (glycogeen, glucose en glutathion). Op basis van de resultaten, kan voor elk individu de behandelingen & het nutritionele op maat gemaakt worden om een beter evenwicht, meer energie en een optimale gezondheid te bereiken.

Euphoria Retreat

Kalamata (KLX) Airport

Athene (ATH) Airport