’excursies – abu dhabi’

voeg een onvergetelijke ervaring toe aan uw verblijf

CITYTOURS

Explore Abu Dhabi:
Trek vanuit Dubai naar de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten: Abu Dhabi. Geniet van een ganse dag in het kleinere broertje van Dubai met haar iconische hoogtepunten. Met een bezoek aan de Sheikh Zayed Grand Mosque, Union Square en Heritage Village krijgt u een beeld van het verleden en het heden van dit Emiraat. Na een rit langs de prachtige Corniche, schuift u aan voor de lunch in het imposante Emirates Palace, bekend om zijn grandeur en gulle gastvrijheid, een belangrijk aspect van de Arabische traditie. Een stop aan het Louvre en / of het Guggenheim kan steeds ingelast worden alvorens terug te keren naar Dubai. 

PRIJZEN (o.v.v. beschikbaarheden):
– Volwassene: €331 / persoon
– Kind t.e.m. 11 jaar: €166 / persoon

Privégids (Engelstalig, Franstalig op aanvraag)
Dagelijks mogelijk (uitgezonderd vrijdagen)
Totale duurtijd: +- 7h30 uur


Dubai Historic Discovery:
Hoewel Dubai een relatief nieuwe stad is, geniet het van een rijk en vaak onterecht vergeten erfgoed met een geschiedenis die teruggaat tot de Bronstijd. Deze excursie neemt u mee terug in de tijd en doet u de wortels van de stad ontdekken. Bezoek de Bastakiya met de typische smalle steegjes, leer meer over het erfgoed in het Dubai Museum dat werd ondergebracht in het historische Al Fahidi Fort, maak een ritje op een kleine abra en bezoek de beroemde Gold en Spice Souks. Deze halve dag excursie sluit af aan de prachtige Jumeirah Moskee waar u de 8e-eeuwse islamitische architectuur kan bewonderen.

PRIJZEN (o.v.v. beschikbaarheden):
– Volwassene: €285 / persoon
– Kind t.e.m. 11 jaar: €143 / persoon

Privégids (Engelstalig, Franstalig op aanvraag)
Dagelijks mogelijk (voor- of namiddag)
Totale duurtijd: +- 4 uur

Dubai ‘A La Mode’:
Deze excursie brengt u naar het nieuwe gedeelte van de stad, waar de iconische structuren van de Dubai Marina ongetwijfeld uw bewondering zullen opeisen. Na een korte rondrit over The Palm, trekt u naar de traditionele Arabische torens van de Madinat Jumeirah, vaak klein Venetië van Dubai genoemd, waar u door de kronkelende steegjes van deze ‘city within the city’ geloodst wordt. Met een afsluitend bezoek aan het observatiedek van de Burj Khalifa (verdieping 124!) eindigt deze excursie letterlijk en figuurlijk met een hoogtepunt. 

PRIJZEN (o.v.v. beschikbaarheden):
– Volwassene: €345 / persoon
– Kind t.e.m. 11 jaar: €176 / persoon

Privégids (Engelstalig, Franstalig op aanvraag)
Dagelijks mogelijk (voor- of namiddag)
Totale duurtijd: +- 5h30 uur


‘Wow’ Dubai:
Aan de hand van deze inleidende excursie, word je ondergedompeld in de glitter en glamour van de stad. Met een tocht langs de meest populaire attracties en een vaartocht in een traditionele dhow, maakt u kennis met de eigenheid van Dubai. Vaar tussen de wolkenkrabbers van de Dubai Marina alvorens koers te zetten naar het grootste kunstmatige eiland ter wereld, de Palm Jumeirah. De avond brengt u naar het levendige Dubai Downtown, waar u naar de 124e verdieping van de iconische Burj Khalifa wordt gebracht om te genieten van een onbelemmerd 360 graden uitzicht over de stad en de dansende fonteinen alvorens aan tafel te gaan voor een fusion diner in het Armani Hotel. 

PRIJZEN (o.v.v. beschikbaarheden):
– Volwassene: €405 / persoon
– Kind t.e.m. 11 jaar: €206 / persoon

Privégids (Engelstalig, Franstalig op aanvraag)
Dagelijks mogelijk (uitgezonderd vrijdagen)
Enkel mogelijk in de namiddag
Totale duurtijd: +- 7h30 uur


WOESTIJNEXCURSIES

Afternoon Desert Safari & BBQ Diner:
Rond 15h30 wordt u opgehaald aan het hotel per Toytota Land Cruiser en trekt u na ongeveer 45 minuten meteen de woestijn in. Kijk hoe de ervaren chauffers de wagen klaarmaken, maak uw gordel vast en ontdek de kracht van de woestijn terwijl de chauffeur door de duinen scheurt. Na deze ‘Dune Bashing’ kan u deelnemen aan de activiteiten in het ‘Desert Camp’: Arabic Dress Up, Henna Art, Shisha Experience of sandboarding. Eens de avond valt schuift u aan voor de barbeque en kan u genieten van een heerlijke maaltijd en een traditionele Tanouara dansvoorstelling.

PRIJZEN (o.v.v. beschikbaarheden – 4 pax / wagen):
– Volwassene: €65 / persoon
– Kind t.e.m. 11 jaar: €52 / persoon

Privégids (Engelstalig, Franstalig op aanvraag)
Dagelijks mogelijk (enkel namiddag)
Totale duurtijd: +- 5h30 uur


Morning Safari & Sandboarding:
Stap in een 4×4 Land Cruiser jeep met airconditioning en rijd over de zandduinen. Bewonder de gouden zandlandschappen en woestijnlandschappen onder de hete zon. Bekijk de prachtige patronen op het zand en rijd over de bergen van zand om de verborgen schoonheid van de woestijn van Abu Dhabi te ontdekken. Maak een ritje op een kameel, surf van de duinen op een sandboard, beklim de duinen en geniet van de oneindige uitzichten. 

PRIJZEN (o.v.v. beschikbaarheden – 2 pax / wagen):
– Volwassene: €58 / persoon
– Kind t.e.m. 11 jaar: €49 / persoon 

Privégids (Engelstalig, Franstalig op aanvraag)
Dagelijks mogelijk (enkel voormiddag)
Totale duurtijd: +- 4h00 uur


ABU DHABI FROM THE SKY

Seaplane – Seawings:
Vlieg over Abu Dhabi! Stijg op aan Yas Island, zweef over het circuit, maak een tocht over Ferrari World, de Corniche en het iconische Emirates Palace. Vliegend over de skyline ontdekt u het unieke profiel van dit prachtige Emiraat met haar eindeloze eilanden. Een onvergetelijke ervaring!

 

 

PRIJZEN (o.v.v. beschikbaarheden):
– 30 minuten tour: €262 / persoon

Dagelijks mogelijk (starttijden naar voorkeur)

YAS FORMULA CIRCUIT EXPERIENCE

Yas Marina Circuit:
Ontdek het Yas Marina Circuit en race als een volleerde piloot over het circuit! Het circuit wordt beschouwd als één van de meest technologisch geavanceerde Formule 1 circuits ter wereld en is wereldwijd bekend aangezien het sinds 2009 de traditionele afsluiter is van het F1 seizoen. De vele technische bochten, de iconische ligging en de legendarische bocht onder het W Abu Dhabi hotel zorgen voor een prachtig circuit boordevol uitdaging. Kruip zelf achter het stuur van één van de bolides, ontvang een briefing en training & laat de adrenaline razen terwijl u tegen 180 per uur door de bochten gaat. Ter info, de snelste ronde ooit geregistreerd werd afgeklokt door Lewis Hamlilton: 01:39:283. Benieuwd hoe dicht u in de buurt kan komen van die toptijd! 

Yas 3000:
Totale duur: +- 80 Minuten
Actuele rijtijd: +- 20 Minuten 
Prijzen: vanaf €513 / persoon 

Ferrari 458 GT:
Totale duur: +- 80 Minuten
Actuele rijtijd: +- 20 Minuten
Prijzen: vanaf €1.162 / persoon 

Aston Martin GT4
Totale duur: +- 60 Minuten
Actuele rijtijd: +- 15 Minuten
Prijzen: vanaf €513 / persoon 

Mercedes AMG GTS – Passenger
Totale duur: +- 3/4 Rondes – 1 Run 
Zelf rijden niet mogelijk
Prijzen: vanaf €218 / persoon