’dubai: stad van de toekomst’

Winkels, eetgelegenheden en entertainmentattracties van wereldklasse, prachtige stranden, mysterieuze woestijnen en erfgoedlocaties boordevol cultuur, Dubai is een onmisbare vakantiebestemming, met voor ieder wat wils. Van winkelliefhebbers en avonturiers tot foodies en gezinnen, deze bruisende stad heeft een gevarieerde mix activiteiten en bestemmingen voor iedereen.


Dag 1:
Na aankomst op de luchthaven van Dubai, wordt u verwelkomd en is de privétransfer voorzien naar uw hotel. Voor onze hotelsuggesties, zie de roze kader.

Dag 2: Dubai: Citytour
Vandaag maakt u kennis met het indrukwekkende karakter van Dubai, en waar beter om te starten dan het Burj al Arab hotel, één van de meest herkenbare gebouwen van de wereld. Droom weg bij de Jumeirah Mosque en de indrukwekkende Emirates Towers, ervaar de authentieke traditionele charme van de Dubai Creek en de Bastakiya. Na een stop in het Dubai museum om de snelle evolutie van deze stad onder de knie te krijgen, gaat u aan boord van een traditionele Abra door de Dubai Creek. Na een afsluitend bezoek aan de Spice Souk en de Gold Souk, eindigt de dag aan de Dubai Fountains.

Dag 3: Dubai: Burj Khalifa & La Perle Dragone
Deze tweede dag begint met een bezoek aan de indrukwekkende Burj Khalifa, geniet van het panoramische terras op de 148e verdieping en laat het waanzinnige uitzicht u compleet wegblazen. Aansluitend nemen we u mee naar de spectaculaire show aan de Dubai Fountains. De avond staat in het teken van Dragone. Geniet van de betere Silver Tickets en de La Perle show.

Dag 4: Dubai: Desert Safari
Stap aan boord van een 4×4 wagen en rij dwars over de duinen van het Dubai Desert Conservation Centre. Geniet van een actieve rit alvorens ruimschoots te kunnen genieten van de spectaculaire zonsondergang. Na een verwelkoming met dadels en een welkomstdrankje, kan u deelnemen aan één van de vele activiteiten. Klim op de rug van een kameel, surf van de duinen en geniet ’s avonds van een welverdiend diner onder de indrukwekkende sterrenhemel, een magische ervaring.

Dag 5:
Ten gepaste tijde voorzien we de transfer naar de luchthaven van Dubai. Of bouw uw eigen verlenging en voeg extra bezoeken toe met één van de onderstaande suggesties!

Bouw uw eigen citytrip & voeg volgende excursies toe:

Heli Dubai:
Vanuit de lucht is Dubai zo mogelijk nog indrukwekkender dan vanop de grond. Vlieg over the Palm, ontdek de iconische skyline en cirkel rond de Burj Al Arab. Krijg een uniek zicht op the World & Palm Island’s alvorens via Sheikh Zayed Road koers te zetten naar de Burj Khalifa. Een onvergetelijke ervaring in stijl! 

Dhow Cruise:
Ga aan boord van een traditionele Dhow en geniet van uw diner terwijl u door de Dubai Marina vaart. Deze levendige buurt is het ideale decor om de balans tussen oud en nieuw te ontdekken. Vaar tussen de wolkenkrabbers terwijl u geniet van de Arabische keuken en ondergedompeld wordt in de kunst van de Tanura dansers. 

Attractieparken:
Met parken als Legoland, Aquaventure,Wild Wadi & The Splash Pad heeft Dubai heel wat adrenaline in petto voor groot & klein. Maar ook Kidzania, the Dubai Aquarium, Motiongate en the Green Planet mogen niet op het ’to-do lijstje’ ontbreken. Of ga voor het unieke Ski Dubai, de indoor skipiste midden in de Mall of the Emirates. 

Onze hotelsuggesties:

Armani Hotel Dubai: 6*
Dit uitmuntende hotel met een exclusieve locatie op verdieping 1 tot 8 plus 38 en 39 van de iconische Burj Khalifa aan de glitzy Dubai Mall, het Opera House en de Dubai Fountain, is één van de absolute toppers in Dubai. Dit eerste hotel van de hand van Giorgio Armani’s biedt een minimalistische chic door de Meester zelf ontworpen met indrukwekkende materialen, hoogstaande technologie en oog voor de kleinste details. Ca. 20 autominuten van de luchthaven.

Palazzo Versace: 5*
Dit hotel herinnert aan een 16e-eeuws Italiaans paleis met verwijzingen naar de Arabische architectuur. Met een opvallende lobby, hoge zolderingen, verzorgde tuinen en een scala aan Italiaans meubilair, is het hotel een symbool van Versace ’s opulente stijl, van zijn ‘Medusa Home Collection’ en van Donatella’s extravaganza. Het hotel ligt aan de Dubai Creek, op ca. 20 autominuten van de Dubai Mall en 15’ van de luchthaven.