fairmont dubai

architectuur | levendig | culinair

LIGGING
Als een iconisch meesterwerk staat Fairmont Dubai in het hart van de stad, te midden van de levendigheid van The Dubai Mall, Burj Khalifa en de betoverende Dubai Fountains. Dit 34 verdiepingen tellende architectonische wonder is een eerbetoon aan Arabisch erfgoed, gemodelleerd naar de elegante Barjeel-windtorens. Binnen de muren heeft Fairmont Dubai zorgvuldig ontworpen kamers en suites, elk een heiligdom van comfort en luxe met een uniek uitzicht op het Museum van de Toekomst en het Dubai Frame. Op ca. 15 minuten van de luchthaven van Dubai of op ca. 1u van Abu Dhabi.


ACCOMMODATIE
Fairmont Room (41m²): Hedendaagse kamer met kingsize bed, badkamer met bad en douche. Gratis wifi, televisie, safe, flatscreen-TV, koffie- en theefaciliteiten. Kamerhoge ramen met stadszicht.

Junior Suite (55m²): Ruimere kamer met apart zitgedeelte. Gelijke faciliteiten, kamerhoge ramen met stadszicht.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 3 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Twee zwembaden op het dak, een met jacuzzi en een met apart kindergedeelte. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. ‘Wellbeings Holistic Healing’ Spa met zoutgrot, sauna, hammam, jacuzzi, fitness, massages, verschillende kuren en behandelingen. Verschillende restaurants waaronder het verfijnde, Italiaanse ‘Bistrot Novanta’ en het Franse ‘Bagatelle’. Meerdere bars waaronder het exclusieve ‘Icy Dubai’ en ‘The Theater’ met live entertainment.

Fairmont Dubai

Dubai (DXB) Airport

Abu Dhabi (AUH) Airport