’family getaway’

het familiecircuit vol leuke activiteiten

Safari’s, duikboten en dolfijnen voor de hele familie. Veel leuke excursies en vol pension in 3 kindvriendelijke 5-sterrenhotels.

Dag 1: Welkom
Warme verwelkoming en transfer naar uw mooie Constance Belle Mare Plage waar we een familiekamer hebben gereserveerd. Rest van de dag vrij voor rust en verkenning van de vele faciliteiten, de action club is ideaal voor de kinderen. Verzorgd diner (D).

Dag 2: Avontuur per quad tussen de dieren
Naar het betoverende Domaine de l’Etoile van meer dan 1200 ha wouden en valleien voor een verkenning van 2 uur per quad (vanaf 12 j) of buggy (vanaf 8 j) tussen de talloze herten en reeën. Een echte familie-activiteit. Heerlijke 3-gangen buffetlunch in Le Domaine. Vrije namiddag en gezellig diner (B,L, D).

Dag 3: Naar het noorden
Luie voormiddag. Transfer naar het noorden met onderweg bezoek – met ‘mascotte’ – aan een oud suikerfabriekje met museum en proeverij van ruwe suiker, jam, honing en rum. Lunch in restaurant Le Fangourin. Intrek in het familievriendelijke LUX* Grand Gaube met weer nieuwe sport- en wellness faciliteiten (B, L, D).

Dag 4: Vrije dag of duikbootavontuur
Een heerlijk vrije dag om te genieten van alle hotelfaciliteiten. Of u opteert voor een duikbootavontuur, een veilige, wonderlijke ervaring voor de hele familie van twee uur waarvan 40 minuten onder water langs tropische vissen en koralen. We voorzien een fijne lunch met heerlijke desserts. Diner (B, D).
Optie: ‘Duikbootavontuur’:
Volwassene: €245   Kind: €149

Dag 5: Op safari
Na ontbijt en check-out naar het Casela Park met haar reuzenschildpadden, 1500 exotische vogels, zebra’s en aapjes. Daarna een spannend uurtje per quad tussen de antilopen en struisvogels. Vrije lunch. Tijd voor een echte Afrikaanse fotosafari met grote open voertuigen. Verder naar het comfortabele Maradiva Hotel met haar uitgebreid kids-programma, clubhuis en babysit. Diner (B, D).

Dag 6: Wilde dolfijnen 
Vandaag wacht een catamaran om langs de kust en in de lagunes te varen tussen wilde dolfijnen. Meteen krijgt u een prachtig panorama over Le Morne. Lunch op de catamaran en tijd voor snorkelen en zwemmen tot terugkeer naar het Maradiva  voor vrije tijd en diner (B, L, D).

Dag 7: 
Ontbijt en transfer naar de luchthaven of verlenging (B).

EXPERIENCES

◆ Avontuur in een echte duikboot
◆ De beste vis aan het strand
◆ Twee exclusieve kooklessen
◆ Kunstzinnige gastronomie
◆ Drie familievriendelijke tophotels

MET GIDSVanaf €2.801 per volwassene
Vanaf €1.350 per kind
Prijs inclusief: overnachtingen, maaltijden, transport en excursies zoals omschreven

Mauritius (MRU) Airport

Domaine de l’Etoile

Casela Park

Le Morne