farol hotel

design | gastronomie | modern


LIGGING

Ontstaan uit een liefdevol gerestaureerd herenhuis uit 1890, rijst dit in 2002 gerenoveerde hotel op boven de rotsen vanaf de kustlijn. Met een spectaculair uitzicht op de zonsondergang over de Atlantische oceaan, een warme gastvrijheid en een uitstekende keuken, is het een trendy geheel waar modern design afgewisseld wordt met klassieke elementen. Op ca. 30 minuten van de luchthaven van Lissabon.

ACCOMMODATIE
Garden View (21m²) : Moderne kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad en douche. Airco, televisie, telefoon, gratis wifi, minibar en safe. Balkon of terras (niet voor alle kamers). Standaard met zicht op de tuinen, zeezicht mits supplement.

Designer (24m²) : Ruimer, ontworpen door lokale topontwerpers, balkon of terras (niet voor alle kamers) met frontaal zeezicht.

Andere kamertypes op aanvraag.

FACILITEITEN
Seizoensgebonden zout water zwembad met zonneterras. Fietsverhuur meteen aan het hotel, meerdere 18-hole golfbanen in de omgeving. Gloednieuwe spa met fitness, verschillende kuren en massages. Twee uitstekende restaurants met Mediterrane en Japanse specialiteiten. Verzorgde cocktail- en pool bar. 

Farol Hotel

Lissabon (LIS) Airport