fontenille menorca – torre vella

kleinschalig | persoonlijk | culinair

 

LIGGING
Herrezen uit de assen van een typisch Menorcaanse boerderij, werd dit kleinschalige luxehotel ingeplant tussen een wijngaard, aromatische planten, olijf- en citrusboomgaarden. Ingericht met natuurlijke materialen, ademt het authenticiteit en koelte in een sfeer die uitnodigt om weg te dromen onder de palmbomen. Op ca. 20 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Torre Vella Superior Terrace (30m²): Aangename kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met inloopdouche. Airco, wifi, safe, flatscreen-tv, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Gelegen in de patio van hoofdgebouw, terras met zicht op de tuinen.

Torre Vella Pool Prestige (45m²): Gelijke faciliteiten, ruimere kamer afgewerkt met privé plonszwembad.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN
Aangenaam zwembad en zonneterras, prachtige ligging in het Menorcaase binnenland. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Wellness met yogapaviljoen. Uitstekend ‘Siempreviva’ restaurant met dagelijks vernieuwde kaart en het beste uit de lokale keuken. Mooie kliffen om te genieten van een aperitief bij zonsondergang.

Het ‘Siempreviva’ restaurant is een ware ode aan de lokale en dagverse Spaanse keuken. Typische planchas, groenten uit eigen tuin, sharing plates, marktverse vis, barbecues… Allemaal in de intieme sfeer van de patio aan het hoofdgebouw. De idyllische zomeravond, met de groeten van Fontenille Menorca!

Menora Mahon (MAH) Airport

Fontenille Torre Vella