herdade da malhadina nova

privacy | exclusief | luxe


LIGGING
In het hart van de regio Baixa Alentejo ligt Herdade da Malhadina Nova verspreid over een fantastisch landgoed van 455 hectare. De vijf gastenverblijven die elk een verschillend hoofdstuk uit de geschiedenis van dit familieproject rond wijn vertellen zijn elk uniek en toch hetzelfde, allen gebouwd op de pijlers privacy, exclusiviteit en luxe. De prachtige gerenoveerde wooneenheden zijn perfect in harmonie met de natuur, terwijl de binnenkant overal modern en bijzonder gedecoreerd is. Op ca. 1u15 van de luchthaven van Faro of op ca. 2u van de luchthaven van Lissabon.


ACCOMMODATIE
Monte da Peceguina Double Room (32m²):
Mooie kamer met kingsize bed, gelegen in de Monte da Peceguina unit. En-suite badkamer met bad. Airco, televisie, safe, gratis wifi, koffie- en theefaciliteiten. Zicht op de tuinen.

Casa das Pedras Suite (100m²):Prachtige suite met kingsize bed, gelegen in de Casa das Pedras unit. En-suite badkamer met vrijstaand bad en douche. Gelijke faciliteiten, terras of tuin met privézwembad en fenomenaal zicht op het landschap.

Andere kamers, suites en villatypes (t.e.m. 3 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Fantastisch landgoed met verschillende moestuinen, wijn- en olijfgaarden. Boogschieten, fietsen, wandelen, schattenjacht, (lach)yoga, vissen, karten, paintball, schilderen, sterrenkijken, pottenbakken en tennis. Ballonvaarten en helikoptervluchten. Vijf unieke woonunits met meerdere gedeelde of privézwembaden. Paardenfokkerij en wijnmakerij. ‘M Wellness Spa’ met sauna, massages, verschillende kuren en behandelingen. Restaurant met regionale keuken en biologische producten die op het landgoed worden verbouwd. Zeer uitgebreide wijnwinkel.

Lissabon (LIS) Airport

Herdade da Malhadina Nova

Faro (FAO) Airport