hideaway beach resort & spa

privacy | familie | villa’s

 

 

LIGGING
Exclusief pareltje op het sikkelvormige eiland Dhonakulhi in het uiterste noorden van de Maldiven met 103 witte villa’s met rieten daken tussen het groen. Bereikbaar vanuit Malé per binnenlands vluchtje van 50’ en een speedboottransfer van 20’.


ACCOMMODATIE
Sunset Beach Villa (130m²) :
individuele villa zonder inkijk met aparte woonruimte en dressing, kingsize bed, badkamer met halfopen douche en jacuzzi. Airco, tv, wifi, safe, koffie- en theezetapparaat en persoonlijke butler. Veranda van 30 m². Op het strand.

Deluxe Watervilla with Pool (190m²) : op houten palen boven de lagune, panoramische ramen, ruime slaapkamer (55 m²). Groot terras (55 m²), privézwembad (30 m²) en directe toegang tot de oceaan.

 

FACILITEITEN
Twee infinity pools, catamaran, windsurfing, waterski, kitesurfen kajak, lijn- en vliegvissen, snorkelen en PADI-duikschool. Verlichte tennisbanen. Snooker, tafeltennis, uitgebreide fitness. Wellness- en spacentrum met scrubs, massages en holistische behandelingen. Kidsclub (3-12j) met animatie. Twee restaurants met gourmet en Oosterse fusion speciali-teiten, grill, sunset pool cafe en bar. Romantisch dineren onder de sterren op het strand.