‘highlights of botswana – deluxe’

9 dagen privésafari – grand deluxe – all-in

Een uiterst comfortabele safari met alle hoogtepunten. Beter zult u niet vinden.

Dag 1-3: Makgadikgadi Pans National Park
Vanuit Maun met chartervluchtje naar het luxueuze Jack’s Camp met ’s ochtends en na de middag game drives, cultuur- en natuurlezingen en kanotochten in het seizoen. Bezoek zeker de 5300 jaar oude baobab boom en het Gweta dorp. Hier leven enorme kuddes gnoes en zebra’s en een grote verscheidenheid roofdieren.

Dag 3-5: Moremi Game Reserve
Transfer naar Moremi National Park en intrek in het prachtige Sanctuary Chief’s Camp, het mooiste luxekamp van dit gebied.Neem deel aan ochtend- en namiddag game drives, culturele lezingen en seizoensgebonden mokoro (boomstamkano) tochtjes.

Dag 5-7: Okavango Delta
Per lijnvlucht naar het Duba Private Game Reserve en intrek in het schitterende Duba Plains Camp.

Game drives, wandelsafari’s, boottochten en seizoensgebonden mokoro tochten.

Dag 7-9: Chobe National Park
Met lijnvluchtje naar Kasane Airport en verder over de weg naar de luxueuze Sanctuary Chobe Chilwero met zijn vele game drives en rivierbootsafari’s. Laatste dag transfer naar Kasane International Airport en terugvlucht of verlengingen.

GUIDED TOUR: vanaf €7.645 p.p. 
Inclusief accommodatie in 2-pers. kamer, ontbijt, lunch en diner tijdens het safariprogramma, privétransfers en Engelssprekende privégids/chauffeur volgens programma, binnenlandse vluchten. Tickets voor National Parks, bezoeken en inkomgelden volgens programma.

Maun Airport

Makgadikgadi Pans

Okavango Delta

Moremi National Park

Chobe National Park

Kasane Airport

Jack's Camp

Sanctuary Chief's Camp

Sanctuary Chobe Chilwero

OPTIE VICTORIA FALLS (ZIMBABWE) – 3 DAGEN – PRIVÉ

Rond uw Afrikaanse safari af met een uitstapje naar de Victoria watervallen en geniet van de vele activiteiten die uw lodge te bieden heeft.


Dag 9&10: Privétransfer en intrek in The Elephant Camp. Maak een tour van de watervallen, een riviercruise bij zonsondergang en een ochtend- of middaggame drive in het Zambezi National Park.

Dag 11: Transfer naar Victoria Falls Airport