iberostar grand el mirador

adults-only | locatie | wellness

 

LIGGING
Zorgvuldig ontworpen met een romantische inrichting en tot de nok toe gevuld met speciale details, is dit luxehotel gelegen meteen aan de rand van het prestigieuze Playa del Duque strand. Geïnspireerd door de unieke architectuur van de Canarische eilanden, straalt het uitmuntendheid en elegantie uit in een kader van gastronomie, wellness en luxe. Op ca. 20 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Juniorsuite (38m²): Comfortabele suitekamer met kingsize bed, badkamer met douche. Airco, minibar, telefoon, televisie, wifi, safe, koffie- en theefaciliteiten. Standaard met zicht op de tuinen, zijdelings of frontaal zeezicht mits supplement.

Juniorsuite ‘Star Prestige’ (40m²): Gelijke indeling en faciliteiten, gelegen in het private ‘Star Prestige’ gedeelte met eigen ruime tuin met zonneterras, jacuzzi en balinese bedden.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN
Ruim seizoensgebonden verwarmd zwembad met zonneterras en jacuzzi. Zeer centrale ligging meteen aan het strand en in het hart van de Costa Adeje. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Prachtige Spa Sensations met hydromassagezwemband, hammam, jacuzzi, verschillende kuren en massages. Drie restaurants met Mediterrane en Canarische specialiteiten. Gasten welkom vanaf 16 jaar.

Verhoog de verblijfservaring door te opteren voor een ‘Star Prestige’ kamer. Dit zijn de beste kamers binnen het hotel, gasten krijgen toegang tot enkele exclusieve extra faciliteiten en een verhoogd serviceniveau. In Iberostar Grand El Mirador is er bijvoorbeeld een extra zwembad,  toegang tot het à la carte ontbijt in ‘El Cenador’ en zelfs een heuse eigen Star Prestige lounge met open bar service.

Iberostar Grand el Mirador

Tenerife (TFS) Airport