ikador luxury boutique hotel & spa

wellness | gastronomie | exclusief


LIGGING

Het inspirerende landschap van de Opatija Rivièra, maakte van dit tijdloze luxehotel en lid van ‘The Leading Hotels of the World’ een populair toevluchtsoord voor schrijvers, kunstenaars en intellectuelen zoals Anton Tsjechov, James Joyce, Isador Duncan en Albert Einstein. Cultuur en kunst worden verweven met de hoogste normen van elegantie en luxe, persoonlijke service wordt hoog in het vaandel gedragen! Op ca. 45 minuten van de luchthaven van Rijeka, of op ca. 1u van de luchthaven van Pula.


ACCOMMODATIE

Premium (38m²): Moderne kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met regendouche. Wifi, in-room iPad, minibar, lcd-tv, safe, telefoon, koffie- en theefaciliteiten. Terras met zeezicht.

Deluxe Suite (42m²): Ruimer, met vergrote zithoek. Prachtig 37m² groot hoekterras met zeezicht.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Mooi overloopzwembad met zonneterras, privé platform aan het strand. Exclusief ‘Riva Aquariva Super Yacht’ met panoramische tochten langs de Opatija Rivièra en de eiland Krk en Cres. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Prachtige spa met sauna, stoombad, rasul, verschillende kuren en massages. Uitstekend ‘Nobilion’ restaurant met moderne en lokale blik op verfijnde gastronomie.

Pula (Puy) Airport

Ikador Boutique Hotel & Spa