inara camp

woestijn | hideaway | uniek


LIGGING
Op een terrein van 21 hectare in de magische omgeving van de Agafay woestijn verwelkomt Inara Camp gasten op zoek naar een intieme kampeerervaring in 18 luxueuze tenten. De comfortabele tenten met metalen structuur op een houten terras bieden perfect comfort in alle seizoenen. Op korte afstand van Marrakech gelegen bestaat dit tentenkamp uit drie delen, ontworpen en gecreëerd door Vincent Jaquet. Op ca. 1u van de luchthaven van Marrakech.


ACCOMMODATIE
Emotion Tent (28m²): Luxueuze tent met kingsize bed, badkamer met douche en toilet. Airco, desk, lounge en haardroger. Terras met panoramisch zicht.

Inara Suite Tent (36m²): Ruimere tent met gelijke faciliteiten, apart zitgedeelte. Groot terras (96m²) met ligbedden en panoramisch zicht.

Andere tenten op aanvraag.


FACILITEITEN

Spectaculair zwembad ‘The Desert Lagoon’ gemaakt volgens een bio-design model en met een zandstrandje. Kameeltochten, safari’s, hiken en paardrijden. E-bike-, quad- en buggyverhuur. Workshop pottenbakken en cosmetica. Sterrenkijken, yoga en massages. ‘The Circle Restaurant’ met Marokkaanse specialiteiten, geserveerd in de gemeenschappelijke leefruimte rond het kampvuur.

Inara Camp

Marrakech (RAK) Airport