‘jewels of the garden route’

8 dagen privéreis met huurwagen. walvissen, struisvogels, wijn en wildparken!

Dag 1: Kaapstad – Hermanus
Verwelkoming in Kaapstad, selfdrive van 140 km naar Hermanus en intrek in het prachtig gelegen The Marine Hermanus voor 2 nachten.

Dag 2: Hermanus
Hermanus is wereldberoemd om zijn walvissen, lange ongerepte stranden en het uitstekend aanbod restaurants en cafés. Bezoek het Old Harbour  en het Whale House Museum, wandel door het Fernkloof reservaat en degusteer topwijnen. Optionele boottocht naar walvissen, dolfijnen, zeehonden en de Afrikaanse pinguïn of ga voor kooiduiken met witte haaien.

Dag 3: Hermanus – Oudtshoorn
Ontbijt en door de goudgele velden van Klein Karoo naar Oudtshoorn. Intrek in het charmante De Opstal Country Lodge. Klein Karoo is de struisvogelhoofdstad van de wereld.

Degusteer hier ook lokale wijn en port, struisvogelvlees en biltong. Bezoek de Cango Caves, het grootste grottenstelsel in Afrika. Of ga mountainbiken, paragliden, paardrijden en maak een dagtocht naar het schilderachtige stadje Prince Albert.

Dag 4-5: Oudtshoorn – Knysna
Ontbijt en selfdrive naar het kustplaatsje Knysna. Intrek in The Turbine Boutique Hotel voor 2 nachten. Knysna, omringd door oude bossen, prachtige lagunes en ongerepte stranden staat bekend als de ‘Tuin van Eden’. Verken lokale marktjes, de pittoreske waterkant en de schilderachtige straatjes, ga op avontuur door het weelderige bos, maak een boottocht, proef de plaatselijke oesters. Of geniet van een sportieve dag met surfen, zwemmen, zeilen, jetskiën, vissen en golfen.

Dag 6-7: Knysna – Wildpark Oostkaap
Ontbijt en rit naar de malariavrije wildparken van de Oostelijke Kaap. Het Kariega Private Game Reserve ligt aan de bovenloop van de prachtige Kariega River Valley. Intrek in de heerlijke Settlers Drift Lodge. Het reservaat van meer dan 10.000 ha biedt indrukwekkende vergezichten over bos en savanne met overvloedig wild en twee rivieren. Ga op avontuur naar the Big Five, giraffen, elanden, zebra’s, gnoes en een scala aan vogelsoorten; peddel in een kajak of maak  een heerlijke riviercruise.
Premium alternatief: Shamwari Eagles Crag

Dag 8: Port Elisabeth
Naar de luchthaven van Port Elisabeth, inlevering van de huurauto en vervolg van uw reis.

SELFDRIVE: vanaf €2.525 p.p.
Inclusief accommodatie in 2-pers. kamer, dagelijks ontbijt, huurwagen Toyota Fortuner of gelijkwaardig. Bezoeken en inkomgelden volgens programma.
DELUXE EDITION: vanaf €4.235 p.p.
Tijdens deze luxe-editie logeert u in de meest prestigieuze hotels en lodges: Birkenhead House in Hermanus, Rosenhof Country House in Oudtshoorn, Kanonkop Guest House in Knysna en het Kwandwe Great Fish River Lodge in de malariavrije wildparken van de Oostkaap. Een ‘once-in-a-lifetime’ ervaring.

Jewels of the Garden Route – Deluxe Edition

Tijdens deze luxe-editie logeert u in de meest prestigieuze hotels en lodges: Birkenhead House in Hermanus, Rosenhof Country House in Oudtshoorn, Kanonkop Guest House in Knysna en het Kwandwe Great Fish River Lodge in de malariavrije wildparken van de Oostkaap. Een ‘once-in-a-lifetime ervaring’

Hermanus

Oudtshoorn

Knysna

Kariega Private Game Reserve

The Marine Hermanus

De Opstal Country Lodge

The Turbine Boutique Hotel

Settlers Drift Lodge

Shamwari Eagles Crag