’la réunion spectaculaire’

adembenemende ervaringen

Dag 1: Airport – Westkust 
Persoonlijke verwelkoming en afhaling van de mooie, wat comfortabelere huurauto die we reserveerden, meteen van GPS en Super Gold verzekering voorzien. Rustige rit naar de mooie 4* Roche Tamarin Lodge bij Le Port, midden de natuur waar we een prestige bungalow reserveerden

Dag 2: Le Port. Cooking class 
Met uw gids naar de lokale markt op zoek naar verse groenten, fruit, specerijen, vis of kip voor uw privé cooking class. Terwijl uw curry stooft leert de gids u een “rhum arrangé” te maken. Na lunch van uw eigen experimenten terug naar uw hotel en vrije namiddag of geniet van de Spa in uw hotel, één der beste van het eiland (B, L).

Dag 3: Le Port – Salazie – Hellbourg – St Anne 
Na het ontbijt naar de oostkust. Via de watervallen en plantages van Salazie naar het charmante, creoolse Hellbourg voor een bezoek aan de ‘Villa Folio’, mèt historische uitleg. Uw Privilege Room is gereserveerd in de elegante 4* Diana Dea Lodge in St. Anne, aan de oostkust (B) .

Dag 4: St. Anne – Lavatunnel! – St. Pierre 
Rit naar Le Grand Brulé voor briefing van uw gids alvorens deze actieve vulkaan binnen te dringen langs de lavatunnels. Spectaculair! Langs machtige landschappen en gestolde lavastromen naar de kruiden- en parfumtuinen rond St. Philippe. Exploreer de mooie stranden van Grande Anse langs de zuidkust op weg naar St. Pierre waar we in het 5* Palm Hotel & Spa uw kamer met jacuzzi gereserveerd hebben (B)

Dag 5: St. Pierre 
Na uw ontbijt rijdt u via het maanlandschap van La Plaine des Sables naar de krater van de vulkaan Piton de la Fournaise. Hier wacht een berggids u op om samen de top van de vulkaan te ontdekken. Gedurende vijf uur krijgt u een volledig overzicht van de vulkaan en van het eiland, inclusief de Piton des Neiges, de hoogste berg van de Indische Oceaan. Terugkeer naar uw lodge om van uw privé-jacuzzi te genieten (B).

Dag 6: St.-Pierre – Cilaos – St.-Leu 
Na het ontbijt door de wondermooie vallei naar Cilaos met haar unieke borduurschool, wijngaarden, bossen en ‘La Roche Merveilleuse’. Geniet van dit heerlijke plaatsje of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. In de late namiddag naar het kleine St. Leu.

Dag 7: St.-Leu. Helikoptervlucht en St.-Gilles 
Ontbijt en vroeg vertrek naar de helihaven van St.-Gilles voor een onvergetelijke ervaring. Gedurende 55 minuten overvliegt u het hele eiland met haar actieve vulkaan, bergen, wilde valleien, watervallen, de canyon, het regenwoud, de blauwe lagune etc. Omdat u hierna enige rust verdient adviseren we u een dagje strand in St.-Gilles, het kleine St.-Tropez met haar stranden en lagune, perfect voor snorkelen of een catamarancruise. Naar St.-Leu voor overnachting (B)

Dag 8: St.-Leu – Luchthaven 
Ontbijt en vrije dag tot inlevering van de wagen en retourvlucht (B).

EXPERIENCES

◆ Ruime huurauto met GPS
◆ Creoolse cooking class
◆ De lavatunnel onder de vulkaan
◆ De hoogste top van ‘La Fournaise’
◆ Helikoptervlucht van 55 minuten

MET HUURWAGENVanaf €2.789 p.pn.
Prijs inclusief: Assistentie, alle diensten, overnachtingen, maaltijden en excursies zoals omschreven Plus huurauto type Renault Captur of gelijkaardig, met GPS én Super Gold verzekering.

Réunion (RUN) Airport

Salazie

Hellbourg

St. Anne

St. Pierre

Cilaos

St. Gilles

St. Leu

Le Port