les roches blanches

historie | art deco | locatie


LIGGING
Zijn naam ontlenend aan de kalkrotsen die deze streek zo typeren boogt dit historische pand uit de 19de eeuw, met voormalige gasten als Winston Churchill en Edith Piaf, op een jarenlange ervaring. Na een volledige renovatie behoudt het tot op vandaag de ziel van de jaren ’30 in een mix die doet denken aan de Riviera van de eerste helft van de 20ste eeuw. Direct aan de Middellandse Zee gelegen met een prachtig uitzicht en de rijke verzameling wijn maken het tot een fantastisch geheel. Op ca. 20 minuten van de luchthaven van Marseille.


ACCOMMODATIE

Classic (18m²): Moderne kamer met kingsize bed, badkamer met bad of douche. Airco, gratis wifi, hd-televisie, safe, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Zeezicht mits supplement.

Juniorsuite: Terrace (33m²): Gelijke faciliteiten, ruimere kamer met zithoek. Terras met zeezicht.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 3 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Overloopzwembad met zonneterras, uitstekende ligging op wandelafstand van de haven van Cassis. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Mooie Sisley Spa met hammam, relaxruimte, verschillende kuren en massages. Drie heerlijke restaurants met het beste uit de Mediterrane keuken.

Marseille (MRS) Airport

Les Roches Blanches