magma resort santorini

recent | wellness | relax

 

LIGGING:
‘Een heiligdom van rust voor lichaam en geest’, zo omschrijft dit recente (augustus 2022) hotel zichzelf. Naast een prachtig uitzicht op het eindeloze blauw van de Egeïsche zee, verwelkomt het haar gasten in een hedendaags geheel van authentieke essentie met een architectuur dat het ontleent aan haar geboorte-eiland. Op ca 15 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE:
Santorini (30m²): Elegante kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met inloopdouche. Gratis wifi, led-tv, airco, safe, koffie- en theefaciliteiten. Standaard met zicht op de tuinen of het resort, zeezicht en / of plonszwembad mits supplement.

Lava Suite: Seaview (72m²): Gelijke faciliteiten, ruimere suitekamer met afsluitbaar slaap- en leefgedeelte. Standaard met jacuzzibad, plonszwembad mits supplement.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN:
Mooi overloopzwembad met zonneterras. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Indrukwekkende wellness met binnenzwembad, fitness en sparuimte met verschillende kuren en massages. Uitstekend restaurant met moderne kijk op de Griekse keuken.

Santorini (JTR) Airport

Magma Resort Santorini