manapany

kleinschalig | duurzaam | bohemien


LIGGING
Met een sterke focus op duurzaamheid, is dit intieme luxehotel, bestaande uit slechts 43 kamers, suites en villa’s waarvan 9 meteen op het strand, een verzameling van wuivende palmbomen, witte zandstranden, rustige baaien en typisch Caraïbische bohemien. Dit prachtig verborgen gebleven geheim en tevens enige hotel op het strand van Anse des Cayes, betovert zijn bezoekers keer op keer! Op ca. 5 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Ocean Room (25-30m²): Verzorgde kamer met kingsize bed, badkamer met bad of douche. Telefoon, airco, flatscreen-tv, wifi, safe, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Terras met zicht op de tuinen of op zee.

Ocean Prestige Junior Suite (40-45m²): Gelijke faciliteiten, ruimere kamer met vergrote leefruimte. Terras met zicht op zee.

Andere kamertypes, suites en villa’s (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Twee zwembaden, waarvan één voorbehouden voor enkel volwassenen, tropische tuinen en privé zandstrand.  Dagelijkse yoga, pilates en surflessen (betalend). Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Verzorgde wellness met fitness, verschillende kuren en massages.  Uitstekend restaurant met lokale specialiteiten en sterke focus op duurzame ingrediënten.

St. Barth (SBH) Airport

Hotel Manapany