me barcelona

design | locatie | kunst

LIGGING
Dit hotel is een authentiek cultureel epicentrum, waar de beste kunst, design, mode en muziek samenkomen. Met een uitstekende locatie langs de Passeig de Gràcia, is ME Barcelona een bron van inspiratie en creativiteit voor alle bezoekers. Een kosmopolitische ruimte die een authentieke, gepersonaliseerde en meeslepende ervaring biedt, waardoor iedereen zich deel voelt van de stadslevensstijl. Op ca. 20 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Standard ME (23m²): Moderne kamer met kingsize bed, badkamer met douche. Televisie met chromecast, minibar, gratis wifi, koffie- en theefaciliteiten. Zicht op de binnenplaats van het hotel.

Superior ME City View (35m²): Ruimere kamer met kingsize bed, badkamer met bad en douche. Gelijke faciliteiten, kamerhoge ramen met stadszicht.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Centrale ligging vlakbij Plaça de Catalunya. Prachtig dakterras met zwembad, ligbedden en panoramisch stadszicht. Mooie kunstcollectie, kleine huisdieren toegelaten. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Yogasessies op het publiek terras of in de eigen kamer. Fitness en ‘NURE Spa’ met massages, verschillende kuren en behandelingen. Drie restaurants waaronder het Italiaanse ‘BELBO Fasto’ en ‘BELBO Terrenal’ met Mediterrane keuken. Leuke Rooftop bar met cocktails.

Barcelona (BCN) Airport

ME Barcelona